Resolved! Solved

Original topic:

tab s9 fe + ana ekran duvar kağıdı sorunu

(Topic created on: 03-07-2024 04:23 PM)
1073 Views
Rzelie
Active Level 1
Options
Tabletler
duvar kağıdını kaç kere değişmemesi rağmen kendiliğinden manzara fotosu koyuyor cihazı yeni aldım bu özelliğin kapama yerini bulamıyorum dinamik kilit ekranını kapadım ama kilit ekranında da değişiyor duvar kağıdı 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Yok eğer sorun çözülmezse onu deneyin hemen göstereyim nereden yapacağınızı. 😊

Ana Ekranınızda boş bir yere basılı tutun sonrasında Ayarlar > Ana Ekran hakkında > "i" İşaretine basın > Depolama > Ön belleği hem de tüm veriyi sil yapın. Cihazı açıp kapatın sonra. Geçmesi gerekiyor eğer geçmezse Sıfırlamanızı öneririm 👍1709822379604.jpg1709822379661.jpg1709822379700.jpg1709822379724.jpg

View solution in context

Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Değişik. Normalde çözmesi gereken bir sorun du. Dediğim gibi eğer çözülmezse Sıfırlamanızı öneririm.😊

View solution in context

11 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Good lock Yükümlüydü sizde. 😊

Eğer değilse de Samsung Ana ekranını Verilerini sıfırlamayı deneyin çözüm olabilir. 👍
Rzelie
Active Level 1
Tabletler
good luck yüklü değil ama verileri sıfırlamayı bulamadım Direkt fabrika ayarlarına mi sinirliyim tüm sistemi
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Yok eğer sorun çözülmezse onu deneyin hemen göstereyim nereden yapacağınızı. 😊

Ana Ekranınızda boş bir yere basılı tutun sonrasında Ayarlar > Ana Ekran hakkında > "i" İşaretine basın > Depolama > Ön belleği hem de tüm veriyi sil yapın. Cihazı açıp kapatın sonra. Geçmesi gerekiyor eğer geçmezse Sıfırlamanızı öneririm 👍1709822379604.jpg1709822379661.jpg1709822379700.jpg1709822379724.jpg
Rzelie
Active Level 1
Tabletler
Yaptım şuanlık çözüldü gibi sorun teşekkür ederim ilginiz için bir gelişme olursa yazarım
tekrar
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Rica ederim kardeşim.

Yorumlarım işinize yaradıysa kabul edilen çözüm olarak belirleyebilirsiniz. 👍
Rzelie
Active Level 1
Tabletler
Yine yaşadım aynı sorunu çözüldü sandıktan birkaç saat sonra
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Değişik. Normalde çözmesi gereken bir sorun du. Dediğim gibi eğer çözülmezse Sıfırlamanızı öneririm.😊
Rzelie
Active Level 1
Tabletler
Tüm verileri de fabrika ayarına sıfırladım yazmadan önce ama hala aynı, en iyisi dediğiniz gibi format deneyeyim
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Evet deneyin. 😊

Eğer sorun çözülürse Diğer yorumumu çözüm olarak kabul edersiniz. 👍