zebaring
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-20-2024 03:17 PM in
Tabletler
gerçekten çok sinirliyim yılın başından beri pdf üstüne aldığım notları kaydetmeme rağmen dün hata verip sildi tüm emeklerim boşa gitti ayrıca 3gün sonra da sınavım var asla hakkımı helal etmiyorum çok emek vardı o notta
- Tags:
- TabS9FE+
4 Comments
İBRAHİM24TABa9
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-20-2024 03:21 PM (Last edited 01-20-2024 03:22 PM ) in
Tabletler
Çok haklısınız emeginizin boşa gitmesine üzüldüm böyle bir hata samsunga yakısmadı yani 👋 👍🥹 🤔
zebaring
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-20-2024 03:23 PM in
Tabletler
evet ve kimse yardımcı olmuyor zaten Googleda yazan saçma sapan işe yaramayan metinleri kopyala yapıştır atıp baştan savıyorlar
İBRAHİM24TABa9
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-20-2024 03:27 PM in
Tabletler
Aynen katılıyorum baştan sağma bir yaklaşım çözüm odaklı değil daha beter bir duruma sokuyorlar insanları samsung gibi bir markadan beklenmeyen bir durum koskoca bir markanın insanları sokdugu bu durumda ilginçtir yani
Elomelo
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-20-2024 05:25 PM in
Tabletler
Merhaba, bu konuda benzer bir konu ben de gördüm. Oldukça haklısınız. Ancak şöyle bir durum var çok uzun notlar ve çok yüksek boyutlu pdflerde oluşturulan notlar bir süre sonra kasmaya başlar. Bu aslında pdf üzerine koyduğunuz her şeyin ayrı ayrı kaydedilmesinden kaynaklıdır. Bunun çözümü olarak da bir öğrenci olarak notlarınızı hafta hafta ya da bölüm bölüm tutmanızı öneririm. S6 lite kullanıyorum ve notlarımı dersten derse tutuyorum. Bu konuda hiç bir sorun yaşamadım