cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s pen

(Topic created on: 03-07-2024 12:46 AM)
1007 Views
Members_xYWxMwe
Beginner Level 2
Options
Tabletler

Samsung galaxy tab s9 fe kullanıcısıyım. Geçen gün arkadaşım kalemimi yere düşürdü ve ucu yamuldu ben de çıkartmak isterken ucu koptu ve geri kalan kısmı kalemin içinde sıkıştı. Ne yapmalıyım yeni bir s pen mi almalıyım yoksa servise götürüp değişim mi talep etmeliyim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tabletler
Serviste bir aparat kullanarak ucu çıkarıyorlar, bir adet yedek uç ve aparatı da size veriyorlar. Kalem bozulduysa kalemi değiştirmek de mümkün. Yaklaşık 2 ay önce ben de ucunu değiştirdim.

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Tabletler
Merhaba, serviste kalem ucu değişiyor.
Members_xYWxMwe
Beginner Level 2
Tabletler

ama ucu koptu ve geri kalan kısmı içinde kaldı. Değişim videosunu izledim ve ucu değiştiren arkadaş çok rahat bir şekilde ucu düz bir şekilde çıkarmıştı, ama benimki nin ucu koptu ve silikon kısımı içinden çıktı.IMG-20240306-WA0013.jpgIMG-20240306-WA0014.jpgIMG-20240306-WA0016.jpgIMG-20240307-WA0000.jpg

0 Likes
Solution
Tabletler
Serviste bir aparat kullanarak ucu çıkarıyorlar, bir adet yedek uç ve aparatı da size veriyorlar. Kalem bozulduysa kalemi değiştirmek de mümkün. Yaklaşık 2 ay önce ben de ucunu değiştirdim.
0 Likes
Members_xYWxMwe
Beginner Level 2
Tabletler

Bu saatte yanıtladığınız için teşekkür ederim iyi günler

Tabletler
Rica ederim iyi geceler :)
0 Likes
umutcakir
Active Level 2
Tabletler
servise gönderim yaparken sadece kalemi mi gönderiyoruz yoksa tabletle birlikte mi? bende kalem ucu değişimi yaptırmak istiyorum da
0 Likes
Tabletler
Hocam tabletle beraber götürüyorsunuz, tableti bilgisayara bağlayıp garanti durumunu vs. kontrol ediyorlar.
0 Likes
umutcakir
Active Level 2
Tabletler
anladım teşekkür ederim
0 Likes