cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

"Usb bağlayıcı takıldı-çıkartıldı"

(Topic created on: 08-04-2024 08:42 PM)
120 Views
Hyacinth_
Active Level 1
Options
Tabletler
Herkese merhaba,

Samsung Galaxy S6 Lite (SM-P610) kullanıcısıyım. Bugünden yaklaşık bir ay önce aniden "Usb bağlayıcı takıldı" "USB bağlayıcı çıkartıldı" şeklindeki bildirimleri art arda almaya başladım. Bu olayı farketmeden önce yaklaşık 12 saattir tableti kullanmıyordum. Ne zamandır başladı bilmiyorum, ancak tablet havanın sıcak olmasından vs. doğal olarak ısınmıştı. Soketi temizlemek (risk almamak), sıfırlamak (verilerimin bazıları yedek değil) dışında internette verilen tüm yöntemleri denedim. İşe yaramadı. Tableti uzun süredir kapalı tutuyorum. 
• Tekrar açtığımda çoğu zaman bildirimler devam ediyor. Birkaç kez bildirimleri almadım ama şarja taktığımda tekrar geldi. 
• Bazen tableti şarja taktığımda şarj almıyor. Bu yaşandığında 1-2 kez şarj cihazını soketten çıkartıp taktığımda şarj alıyor ancak cihazın hızlı şarj özelliği olmasına ve ayarlarda açık olmasına rağmen yavaş şarj oluyor. (Bildirimler devam ediyor.)

Ne yapmam gerekiyor, yardım edebilir misiniz?
8 Comments
younesz
Expert Level 1
Tabletler
Cihazın kendine ait olmayan şarj kablosu ile şarj edince oluyor . Bendede olmuştu babamın şarj kablosu ile sarj ettim benimkinden biraz daha sıkı takiliyordu ama yine type c idi aynı bildirimleri almaya başladım bir süre sonra düzeldi
Hyacinth_
Active Level 1
Tabletler
Kullandığım şarj kablosu ve adaptör orijinal, başka bir orijinal şarj aletiyle de denedim. Maalesef devam etti. Ancak o şarj aletini sadece deneyip çıkardım. Dolum için beklersem belki dediğiniz gibi düzelebilir. Tavsiyeniz için teşekkür ederim 💕
0 Likes
ahmed_turğut
Active Level 6
Tabletler
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirin. Samsung müşteri hizmetlerini arayın kayıt oluşturun cihazı incelesinler. 4447711
Hyacinth_
Active Level 1
Tabletler
Eğer sorun çözülmezse dediğinizi gerçekleştireceğim, tavsiyeniz için teşekkür ederim 💕
MehmetYalcn
Expert Level 5
Tabletler
Ayarlar - uygulamalar - menü - sistem uygulamalarını göster - usbsettings - depolama - veriyi sil yapıp cihazı yeniden başlatın
Hyacinth_
Active Level 1
Tabletler
Birkaç kez denediğim bir yöntem, üzgünüm ki işe yaramamıştı. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim 💕
RüzgarDemir
Active Level 1
Tabletler
İçinde sd kart takılıysa sd kart değil usb sanmasından olabilir eğer sd kart varsa bağlantı noktasını kontrol edin
Hyacinth_
Active Level 1
Tabletler
Sd kart kullanıyorum, bağlantı noktasını detaylı gözden geçireceğim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim 💕
0 Likes