Original topic:

now brief

(Topic created on: 03-31-2026 09:02 PM)
266 Views
tylerthecreator
Active Level 8
Options
Tabletler

tab s8 ultra, s9 ultra ve s10 ultra modellerinin hangisinde now brief özelliği var?

11 Comments
DozgerMirza
Active Level 7
Tabletler
Now briefte işinize yarayan ne gibi özellikler var
Tabletler
hoşuma gidiyor çok bi özelliği yok yani, en azından tablete biraz para döktükten sonra iyi bir deneyim beklemek hakkım bence o yuzden sordum
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Tab s10 ultrada olması lazım diğerlerinde yok
Tabletler
peki sizce hangisini almamı tavsiye edersiniz s8 ultra ve s9 ultra arasında kaldım
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
S9 ultrayı al işlmecisi güzel
DozgerMirza
Active Level 7
Tabletler
Normal kullanım için alıcaksanız işlemci çok önemli değil ama ufakts oyun çizim vede iş için kullanıcaksanız işlemci güncelleme desteği ve hafıza kriterlerini değerlendirin
0 Likes
Tabletler
maksimum yaptığım şey YouTube'dan ders çalışmak, Samsung notes'tan PDF çözmek+Not Almak, Minecraft ve roblox falan oynamak, sadece biraz daha büyük bir ekran ve fazla RAM istiyorum ki beni götürsün, zaten şu an kullandığım s7fe'nin güncelleme desteği bitti ama RAM konusu çok zorluyor yoksa tabletimi asla değiştirmeyi düşünmüyordum, bölünmüş ekranda YouTube ile Notes'u açtığımda bir anda beni Ana ekrana atıyordu veya arkada Spotify açıkken bir şey yaptığımda hemen beni Ana ekrana atıp müziği kapatıyordu. sizce ikinci el temiz bir s8 ultra veya s9 ultra alınabilir mi, s9 lar bir tık daha pahalı seyrediyor
0 Likes
DozgerMirza
Active Level 7
Tabletler
S9 yada s10 almanız daha iyi s8 çok bi farklılık hissettirmez size s8 de gelecek seneye kadar güncelleme desteği sunacak oda kıss bir süre
0 Likes
Tabletler
hocam güncellemenin çok bir önemi yok, sadece benim işimi görüp görmemezliğinden kaynaklı bir şüphem var içimde, diğerini de alsam 2 yıl sonra desteği bitecek hani sonuçta sadece 1 yıl var arada, hani ürünlerin ekran boyutları vesaire falan da aynı, tek değişen şey dynamic amoled ve 8 gen 2 olmuş
0 Likes