Öğrenciyim uzun ömürlü batarya performansı iyi bir cihaz arıyorum beni 7+ yıl götürse yeter View Post
Öğrenciyim uzun ömürlü batarya performansı iyi bir cihaz arıyorum beni 7+ yıl götürse yeter View Post
Arkadaşlar Tab s10 lite ve s10 Fe arasında kaldım. Tabletle genellikle ders çalışacağım ama sosyal medya ve küçük çaplı oyunlar içinde kullanacağım ve... View Post
Spen yan tuşu hafif sallanıyor ama ekstra bir sıkıntısı yok napmalıyım sizdede bu durum yaşanıyor mu s10fede kullanıyorum. View Post
Arkadaşlar ekranda yeşil nokta yok ama kilit ekranında bu uyarıyı veriyor. Hala da geçmedi. Tekrardan başlatsam geçer mi? View Post
Yeni tablet almayi planliyorum hem ekosistem kurmam icin hali hazirda s25 im ve buds 3 pro'm var ve bu iki tablet arasinda kararsizim s25 ile film... View Post
cihazda neredeyse 3 haftadır 300 mb civarı depolama kalmıştı , bende o yer kaplayan güncellemeyi yapamadığım 1 gb oyunumu sildim mis gibi yer açıldı... View Post
Samsung galaxy tab s10 fe sözlü tercüman var mı varsa nasıl aktif edebilirim View Post
Samsung a32 telefonumda kullanıyodum ama şimdi tab A9+Tabletime bu gerekçeyle yüklenmiyo seri yardım edin lütfen View Post
ArkadŞlar merhaba uygulamaları açmadan önce face ıd sormasını istiyorum ama uygulama yüklemeden yapmak istiyorum mümkün mü View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 73 | |
| 31 | |
| 29 | |
| 23 | |
| 22 |
| User | Count |
|---|---|
| 5 | |
| 3 | |
| 2 | |