Merhaba arkadaşlar tab s9 fe kullananlar yazabilir mi birsey soracağım teşekkürler View Post
Merhaba arkadaşlar tab s9 fe kullananlar yazabilir mi birsey soracağım teşekkürler View Post
Merhaba arkadaşlar.Tab S9 fe tabletimde birşey farkettim.Tabletin ekranını kapatırken (uyku modu) ekran gri den siyah olup kapanıyor.Normal mi? Tab s9... View Post
Samsung galaxy tab s9 fe plus tabletini ucu çok yıprandı nasılsın değiştireceğim bayiye mi götürmem gerek napmalıyım View Post
Merhaba arkadaşlar.7 nisanda Galaxy Tab S9 FE ye de one ui 7 gelecek mi? Teşekkürler View Post
Merhaba tabletime ağladı Tam 10 gün oldu şarjı İlk başlarda 5 dakikada bir gidiyordu Dün bayağı bir saat şarj yüzdesi hesaplaması yaptım 8 9 dakikada... View Post
1 15 2 olarak da taba 9 Plus kullanıyorum İkisi de one ui 7 güncellemesi alacak diyorlar alacaklar mı veya tarihleri ne zaman ve bu cihazlarla kasma... View Post
Merhaba arkadaşlar.One ui 7 güncellemesindeki tab s9 serisi s9 fe yi de kapsıyor mu? Teşekkürler View Post
Tab S9 Fe Plus tabletim var alalı Tam 10 gün oldu ancak sadece Ders çalışıyorum ve 8-9 dakikada bir şarj gidiyor bu normal midir optimizasyon... View Post
Merhaba ben 2 hafta önce tab s9 aldım .(bu cihaz hakkında bildiğiniz özelliktir yorumdur fikirdir bekliyorum) neyse ben bunu 2. Ekran ayarına alıp... View Post
Arkadaşlar Yeni Tab 10+ aldım lakin piyasada pek kılıfı bulunmuyor. Tab s9+ ile aynı inç olduklarına göre aynı kılıf tab S10 plusa da olur mu? View Post
User | Likes Count |
---|---|
95 | |
68 | |
66 | |
65 | |
62 |
User | Count |
---|---|
2 | |
2 | |
2 | |