Tabletime ziraat mobili indirmeye çalışıyorum ancak izin vermiyor. Banka olduğundan dolayı apk olarak da indirmek istemiyorum güvenlikten dolayı.... View Post
Tabletime ziraat mobili indirmeye çalışıyorum ancak izin vermiyor. Banka olduğundan dolayı apk olarak da indirmek istemiyorum güvenlikten dolayı.... View Post
Tabs10fe ve tab s10 lite Bu iki modelden hangisini önerirsiniz bana? View Post
Tabletime Trendyol gibi bir siteden alabileceğim kullanışlı ama ucuz bir klavye önerir misiniz? View Post
Sence hangisi daha iyi(sadece soruyorum) View Post
Eski DeX, tabletinize mouse ve klavye taktığınızda adeta bilgisayar kullanıyormuşsunuz hissi veren ve tabletten gerçekten ayrılan, bilgisayar gibi... View Post
Samsung Galaxy Tab S10FE+ için HDMI to Type-c kablo ile Samsung Odyssey G3 24" monitöre neden görüntü veremiyorum? S22 (takdir edersiniz 2022... View Post
Dostlarım bu tablet media dimentisty 7300 işlemci ile nasıl 7 sene guncelleme alacak imkansız gibi bence Android 20 de donma kasma başlar bu tablette... View Post
1 gün önce tabletimi Android 16 ya yükselttim ve performans düşüşleri var bu tablette Mediatek Helio G99 var evet o kadar güçlü değil ama telefonum... View Post
Bir ürünü garanti süresi devam ederken birden fazla kez garantiye verebilir miyim ? Yoksa bir kez verince garanti hakkım bitiyor mu ? View Post
Samsung a9 plus tabletime one ui 8 Android 16 sanırım 2027 de gelicek böyle giderse (!) 😄 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 97 | |
| 64 | |
| 57 | |
| 50 | |
| 46 |