Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Arkadaşlar elimde 10 yıllık samsung galaxy tab a sm t 350 modeli var ve android 10 sürümü cdroid romu atmaya çalışıyorum ve şöyle bir sorun yaşıyorum:... View Post
DÜNEYİN TABLETTE TAKILIYORDUM BİRDEN HİÇ BİR UYGULAMA AÇILMAMAYA BAŞLADI WİDGET FALAN HİÇ ÇALIŞMIYORDU 1 KERE YENİDEN BAŞLATTIM DÜZELDİ, BUGÜN AYNISI... View Post
Güç tuşuna uzun bastığımda geri gidiyor tablet geri butonu kısayolu gibi ben tuş atama uygulama sı kurmuştum sonra yanlışlıkla bunu ayarladım ve sonra... View Post
Bazı yüksek segment cihazlardan özelikleri apk olarak indirebirirmiyiaz bildiğiniz apk varsa atın View Post
Bazı yüksek segment cihazlardan özelikleri apk olarak indirebirirmiyiaz bildiğiniz apk varsa atın View Post
Ekran gidip geliyor çözümü var mı? Model Samsung galaxy Tab A (8.0" , 2019) Model kodu SM-T290 View Post
Bu ikonları yakındaki cihazlar haricinde hiçbirimi kullanmıyorum bunları kaldırıp daha sade bir görüntü oluşturmak istiyorum nasıl... View Post
Ofis uygulamalarını sıklıkla kullanacağım için Samsung S serisi tabletler yeterli olur mu? Halihazırda Samsung Tab A8 tabletim var ama yavaş... View Post
2. El buldum bir tane 8e 9a tablet güzel mi parasına değer mi ekosistem için film izlemek arada takılmak için almayı planlıyorum View Post
User | Likes Count |
---|---|
141 | |
109 | |
78 | |
73 | |
71 |
User | Count |
---|---|
12 | |
5 | |
3 | |