Tabletimi yeniden başlatma işlemini kaç günde bir yapayım? View Post
Tabletimi yeniden başlatma işlemini kaç günde bir yapayım? View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
kalem olurda bozulursa ben samsung mağazasından sipariş verme olanağımız var mı? sosyal medyada bazıları sadece tablet içinde çıkıyor ayrı satılmıyor... View Post
Tab a9 tabletimde son 1 gündür garip şeyler oluyor sarji 18 ken sarja taktim 40 dk da hizli sarj acik olmamasina rağmen şarj oldu sonrasinda gece... View Post
Samsung S6litetabletinde Samsungnotes uygulamasını kullanırken tablet kendi kendine kapanıyor View Post
Hayırlı olsun View Post
hangisini tercih etmeliyim çok arada kaldım View Post
yks amacıyla tablet düşünüyorum kulaklık ve telefon da apple olursa s9 fe kullanabilir miyim yoksa ekosistem harici kullanılabilen bi cihaz mı View Post
lise öğrencisiyim ve yks için samsung tabletlerden birini tercih edeceğim fakat eğitim indirimi programı beni yani lise öğrencisini kapsar mı... View Post
Bu inceleme videosundaki kısım çok dikkatimi çekti gerçekten böylemi kulananlar cevap verebilr mi View Post
Arkadaşlar tab s10 fe,honor pad v9,xiaomi pad 7 bu üçünden hangisini almalıyım?? View Post
tabletten dizi izliyorum izlerken ekran kararıyor birden ben ekrana dokununca geri aydınlanıyor. bunu nasıl çözebilirim daha bugün oldu ilk defa.... View Post
Subject | Likes |
---|---|
19 | |
14 | |
10 | |
9 | |
8 |
User | Count |
---|---|
12 | |
7 | |
5 | |