Merhaba arkadaşlar. Tabletime kitap kapağı klavyeli kılıf aldım bundan dolayı dex modunda daha fazla kullanıyorum. Ancak dex modu açıkken telefonumdan... View Post
Merhaba arkadaşlar. Tabletime kitap kapağı klavyeli kılıf aldım bundan dolayı dex modunda daha fazla kullanıyorum. Ancak dex modu açıkken telefonumdan... View Post
Galaxy Tab A7 Lite Tabletim var View Post
Tabletimin ekranında kalemi biraz bastırarak kullandığımda veya basınçlı dokunduğumda tablet ekranımın çok az şekilde içe doğru esnediğini... View Post
Merhaba Tab S9 FE Plus tabletim var. Tableti günde bir kere kapatıp açmanın optimizasyon için iyi olacağını duymuştum. Kapatıp açtım tabletiniz... View Post
Merhaba Tabletimi alalı 16 gün oldu daha öncesinde şarj hızlı gidiyor diye konular açmıştım o oturdu 1 saatte %4 şarj gidiyor Yarım saatte ise %2 şarj... View Post
Elimde 20 bin TL civarı bir para var ve bir tablet almak istiyorum. Oyun için kullanmayacağım sadece ders için ve gündelik işler için kullanacağım. Ne... View Post
5 aylık tab s10+ cihazımın ekranı çizildi. Garanti kapsamına giriyor mu? Kullanıcı hatası olduğunu düşünmüyorum . View Post
10 bin ve 20 bin arası bit tablet arıyorum, ve s9fe+ düşünüyorum sizce mantıklı mı? View Post
Tabletimde kalemiyle birlikte ders çalışırken bir anda dokunmatik algılamamaya başladı. Ama bu sadece ekranın orta kısımlarında oluyor en kenarlardan... View Post
Tabletimde galerideki resimleri isimlendirdim ama alfabetik olarak kategorilere göre nasıl düzenleyeceğimi bulamıyorum. Bilgisi olan var mı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
95 | |
76 | |
70 | |
59 | |
58 |
User | Count |
---|---|
7 | |
2 | |
2 | |