Tabletimi yeniden başlatma işlemini kaç günde bir yapayım? View Post
Tabletimi yeniden başlatma işlemini kaç günde bir yapayım? View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Bence 20 saat ekran açık süresi bile verir inanmayabilirisiniz ama ben vereceğine eminim hatta yakında daha yoğun kullanıp bir sonuç daha atacağım Bu... View Post
Başlıkta belirttiğim gibi ikisi arasında kararsız kaldım. Öncelik ders PDF için ara sıra oyunda oynamak istiyorum hangisi almalıyım aradaki 7 bin... View Post
Merhaba, daha önce tab A9 veya A9+ kullanan oldumu. Fiyat performans olarak iyi mi özellikle wi-fi'leri İyi çekiyor mu View Post
Herkese merhaba Tab S10 ultra almayı düşünüyorum Şu an aktif olarak S9 ultra kullanıyorum fakat S11 ultra beklemeye değer mi sizce ve fiyatı tahminen... View Post
Merhaba ben tab A9 un 8gb ramli versiyonunu almayı düşünüyorum, Ben de 4 GB ramli versiyonu var wifi çekim sorunları yaşadım. Oyunlarda ping hep... View Post
Merhaba ben tab A9 un 8gb ramli versiyonunu almayı düşünüyorum, Ben de 4 GB ramli versiyonu var wifi çekim sorunları yaşadım. Oyunlarda ping hep... View Post
Ne isterseniz söyleyebilirsiniz(cihazı brick edecek şeyler dışında) ayrıca SAMSUNG MODERATÖRLERİ cihaz eski zaten bozulsa da... View Post
Al sana poqtan beter bi batarya free firede 2 dk maç oynamaya yetmiyor samsung Allah seni bune View Post
User | Count |
---|---|
18 | |
8 | |
7 | |
5 | |
4 |