Az önce tabletim birden hiçbir uygulamayı açmamaya başladı (play store u açıyordu tek ona girdiğimde ise yaradı bides bazı uygulamalar ayarlar fln)... View Post
Az önce tabletim birden hiçbir uygulamayı açmamaya başladı (play store u açıyordu tek ona girdiğimde ise yaradı bides bazı uygulamalar ayarlar fln)... View Post
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün de bir tablet karşılaştırması sorusu sormuştum fakat hala karar veremedim 😅. Bu sefer bu ikisi arasında kaldım.... View Post
Merhaba iyi akşamlar<3 Bu sene tytye hazırlanıyorum önümüzdeki sene yksye gireceğim. Ve ders çalışmak için tablet arıyorum. Bütçem kıdıtlı maalesef... View Post
Oyun oynarken arka planda müzik çalmasını istiyorum bunun için samsung music kullandım ama oyuna girdiğimde müzik duruyor sonra spotfiy kulllandım... View Post
type c kabloyla tabletimi monitöre bağlıyorum dexi kullanmak için fakat monitör tableti de şarj ediyor şarj etmesini nasıl engellerim bataryanın zarar... View Post
Nasil sizce ya sanki bana çabuk bitiyormuş gibi geliyor bu aralar👀 View Post
Cihazima 6.1.1 guncellemesi geldikten sonra sarj esnasinda orijinal samsung super hizli sarj makinem inanilmaz isiniyor.öyle ki tableti sarjdan cekmek... View Post
Hepinize iyi forumlar arkadaşlar; Geçtiğimiz günlerde Tab S9 FE cihazımı S20FE kutusundan çıkan orijinal 15W adaptör ile şarj ederken adaptörün... View Post
S pen bugün ilk defa düştü daha ilk düşüş de ucu yamuldu ne kaliteli malzemeymis masallah View Post
galaxy tab a9 ekranım gelip gidiyo nasıl çözebilirim View Post
User | Likes Count |
---|---|
91 | |
81 | |
58 | |
50 | |
48 |
User | Count |
---|---|
8 | |
8 | |