Bildiğin benim pil 5000 mAh ama tabletim 5100 mAh, nasıl oluyor ya? Tamam pil hızlı bitiyor ama 5100 mAh ne abi! View Post
Bildiğin benim pil 5000 mAh ama tabletim 5100 mAh, nasıl oluyor ya? Tamam pil hızlı bitiyor ama 5100 mAh ne abi! View Post
Tab s10 serisindeki lazer pointer ve soru çözme özelliği gelmiş. 100mb civarı. View Post
Selam arkadaşlar Samsung galaxy tab s9 fe var ikinci elde ne eder fiyat Tamir görmemiş sıfır ayarında garantili her şey çalışır View Post
Bugün farkettim 105 megabyte'lık bir güncelleme gelmiş gelen 2 tane yenilik farkettim lazer işaretçi ve soru çözücü ekran kaydında... View Post
Samsung türkiye ve modaratörleri bu talebimi iletin yazılım ekibine tab A9 tabletimde Samsung klavye türkçe dilinde sıkıntılar var türkçesi bozuk ve i... View Post
Neden sorumu yanıtlamak yerine beğeni atıyorsunuz? View Post
Tablete uygulama güncelleme geldi(fotoğraftaki). Bu güncelleme tab s10un özelliklerini barındırıyor. Sizce bu yakında olabilecek bir... View Post
Bu tableti kullanan varsa nasıl beyler View Post
Merhaba arkadaşlar telefonumda kullanmaktan zevk aldığım işimi çokça kolaylaştıran bixby asistanı tabletim A8 2022 ye nasıl yüklerim? Çalışır... View Post
Garantisi devam eden tabletimin kalemi için servise gidip direkt yedek uç isteyip alabiliyor muyum? View Post
Subject | Likes |
---|---|
13 | |
11 | |
11 | |
11 | |
10 |