cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Tabletler

One UI 7'yi beklediğimiz günlerde nostaljik One UI 3.1'li Tab A 2019 ile nostalji vakti.... Bu arada halen akıcı tablet he😋       View Post

Merhaba tableti alalı 1 ay olmadı aldığımdan beri 90 herzde veya 60 herzde ekran dikeyken  ana ekranda geçişlerde takılmalar oluyor nasıl çözebilirim View Post

Tab s9 fe kalemimin ucu içinde kırılmıştı bir şekilde çıkarttım yeni uç taktım fakat bu sefer temazsızlık yapıyor çok bastırınca yazıyor. Bunu... View Post

Tab s 9 fe serisine android 15 vs one uı 7 hakkında bilgi var mı. Alacak denmişti hiçbir açıklama bulamadım . Hala aı özelliklerinin tamamı bile... View Post

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, ben tablet almayı düşünüyorum aklımda ki model samsung tab s9 fe+ fiyatı 16 bin sizce bu fiyata samsung almak mı... View Post

Galaxy Tab S9 mu yoksa Tab S10 plus mu almalıyım, mediatek işlemcinin antutu puanı çok bariz farkla önde, genelde ben derste not almak için bir şeyler... View Post

Galaxy Tab S9 FE Deneyimlerim Samsung’un Galaxy Tab S9 FE modeli, hem fiyat/performans oranı hem de günlük kullanımda sunduğu deneyimle dikkat... View Post