Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Kodların ne anlama geldiğini bilen biri yardım edebilir mi? Bu kararlı sürüm mü deği mi nereden anlıyoruz? View Post
Yine açıyorum forumu maalesef Arkadaşlar tableti fabrika ayarlarına döndürdüm yani 0ladım ama yine aynı ssdece noteları kullanıyorum tablet ısınıyor... View Post
Tab s9 fe+ kullanıyorum. Bazen klavye yerine kalemle yazma özelliğini kullandigimda bu sekilde tekrarlaniyor yazdığım şey niye oluyor bilmiyorum... View Post
Samsung tab s9 kalemi kullanmaya çalışınca yazmıyor sürekli kesiliyor anlayamadım yardım edin View Post
Başlıktada olduğu gibi hangi CSC atarsam güncelleme gelir. Bazı arkadaşlar yapmış. Ondan soruyorum. View Post
Tabletten arama yapamıyorum sebebi ne olabilir? Her iki cihazdaki hesap aynı,özellik aktif ama yine de olmuyor. View Post
Merhabalar sevgili okurlar, bugün sizlere Samsung'un her fiyat segmentinde ki en iyi tabletlerini derledim, iyi ve keyifli okumalar dilerim.... View Post
Tab A9+ için Avrupa'daki en iyi csc hangisidir? Güncellemenin en hızlı geleceği, şimdiden teşekkür ederim. Ben ne olur ne olmaz diye... View Post
User | Likes Count |
---|---|
367 | |
207 | |
148 | |
145 | |
132 |
User | Count |
---|---|
8 | |
6 | |
6 | |