Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
One UI güncellemesi Samsung Galaxy Tab S9 FE+ cihazlara gelecek mi? View Post
Öncelikle herkese iyi günler bir tab s10+ kullanıcısıyım tableti derslerim için kullanıyorum kutudan çıkan s penden kesinlikle memmun değilim çok... View Post
Tabletim Samsung Galaxy Tab S9 FE+ ve o modelden iki tabletim oldu ikisindede kapanma sorunu var o modelde o sorunu yaşayan var mı View Post
Bir önceki sorunlar gönderisinde bahsettiklerimi tekrar yazmayacağım isteyen bakabilir ona da. Güncelleme sonrası hangi uygulamada olduğum... View Post
Başlıkta belirttiğim model tabletimi pcde de bulunan second screen uygulaması ile ikinci ekran olarak kablolukullanmak istiyorum bu özellik için one... View Post
Beyler ders için tablet almayı düşüniyorun benim telefonum s24 fe almak istediğim tablet a9 plus 128 gb mistik gümüş almak istiyorum alimmi yorum... View Post
Yeni sürümde şöyle bir hata tespit ettim. Duvar kağıdı ve stil kısmına girdikten sonra kilit ekranındaki duvar kağıdına galerimizden herhangi bir... View Post
Merhabalar cihazda yazma hissi eski tabs8plus tabletime gore daha zayıf. Kalem eski tabletime göre daha geriden takip ediyor. Birde yazma esnasında... View Post
Arkadaşlar bir tanıdığım telefonunu benim şarj aletime taktı ve ondan sonra **bleep** ettikten sonra hemen çıkardım ve kaspersky taraması yaptım(kişi... View Post
Merhaba daha önce de konu açmıştım Sınavlarım olduğu için Tabletimi garantiye gönderemedim Bayramdan sonra göndermeyi planlıyorum sorun şu tab s9 fe... View Post
User | Likes Count |
---|---|
259 | |
120 | |
107 | |
76 | |
52 |
User | Count |
---|---|
12 | |
5 | |
5 | |