Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Samsung tab s7 plus 2020 nin yazında tanıtıldı bide bunun kırpılmış hali olan s7 fe 1 sene sonra çıktı ama bu tablet hem işlemci olarak hem ekran... View Post
Merhabalar 2024 Ağustosun sonlarına doğru aldığım Samsung Galaxy S9 FE tabletimde wifi sorunu çekiyorum. Wifi ya bağlanıyorum ancak sürekli wifi... View Post
Merhaba Tab S9 Fe Plus Tabletimi En son perşembe gecesi kapattım ve daha az önce açtığımda ve daha az önce açtığımda şarjım%34'tü ayarlardan pile... View Post
Tab S10 Ultra alınabilir mi? Kullanırken karşılaştığınız sorunlar neler? Bir kullanıcı olarak memnun olduğunuz ve olmadığınız kısımları... View Post
Bu testleri kesinlikle alfatürk yapıyor ve Samsung adına çalışıyor ve bilerek bizlere güncellemeyi geç veriyor amacı da nedir bilinmiyor tam bir... View Post
Arkadaşlar, biliyorum bunu daha önce de sordum. Sizi biraz uğraştıracağım, lütfen kusura bakmayın. Şimdi bu iki tabletten benim beklentilerim; Beni 5... View Post
S Tabs10+ kullanıyorum one ui 7 indirdiğimde good lockun home up uygulamasını kullanamıyorum View Post
Güncellemeleri 10-15 gün erken alıyor. View Post
Bluetooth Tetherin her iki cihazımda da açık olmadığı halde, "Wifi açıkken Bluetooth Tethering Kullanamazsın" uyarisini alıyorum. Bunu nasıl... View Post
Yine burdayım 😅 Ya ben notlarımı paylaşmıyorumda 2 3 satte bir birisi kendi notlarına birşey yazarken bence benim nota gelio nasıl oluo ve... View Post
User | Likes Count |
---|---|
320 | |
269 | |
187 | |
122 | |
115 |
User | Count |
---|---|
7 | |
7 | |
6 | |