wp de tabletten görüntülü konuşurken birden kamera köşeye zoomluyor aynı şekilde arkadaşımda tabletten konuşuyor aynı şey onada oluyor nasıl... View Post
wp de tabletten görüntülü konuşurken birden kamera köşeye zoomluyor aynı şekilde arkadaşımda tabletten konuşuyor aynı şey onada oluyor nasıl... View Post
Evet tableti One UI 8 geldiğinden beri ilk defa uzun süreli kullanmaya çalıştım... Ama işte "çalıştım"da kaldı o, uzun süre... View Post
Tabletimde ekrana dokunmadığımda ekran seyiriyor veya hafif titriyor nasıl çözebilirim View Post
Ekran süresi 8-9 saat arası 1 saati oyun normal mi View Post
Sizce tab a11+ mı yoksa tab s10 lite mı Ek olarak tab a9+ ama sanırım güncelleme desteği bitti. View Post
One ui 7 güvenlik güncellemesi yapılıyordu one ui ekranında uyarı verdi açıldı View Post
S10 fe tablet yeni aldım bataryası 8000 mah ama şarjı beklediğimden çabuk bitiyor neden View Post
Tab S9 Fe+ cihazımı one ui 8r güncelledim. Pişmanlık oğlu pişmanlık bi güncelleme olmuş. Panel berbat ötesi. Dex zaten içler acısı. Saçma sapan... View Post
ESKİ HALİ LÜTFEN GERİ GELSİN PLS View Post
Arkadaşlar bu tabletde ram plusı 6ya ayarlayınca arayüz kasması neredeyse kalmadı. Cihazı olanlar deneyebilir. yorumları bekliyorum.. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 171 | |
| 89 | |
| 77 | |
| 50 | |
| 39 |
| User | Count |
|---|---|
| 4 | |
| 3 | |
| 3 | |