Herkese selam. Bu gün Samsung Tabletim için Samsung mause aldım. Tabletin mause Padli klavyesinde dokunmatik yüzeyle imleçi yönetirken imleçte her... View Post
Herkese selam. Bu gün Samsung Tabletim için Samsung mause aldım. Tabletin mause Padli klavyesinde dokunmatik yüzeyle imleçi yönetirken imleçte her... View Post
En son kasım güncellemesi geldi sizde de öylemi View Post
Tab A7 Lite kullanıyorum,ama one ui 7 ye güncellemek istiyorum ama 6.1 de güncel diyor ve yapamıyorum. Çözüm verseniz iyi olur. View Post
Bu tableti çok sevdim küçük ve kompakt herkese tavsiye ederim telefon ve mesaj gönderme özelliği bile var 8.7 inç tablet arayanlar için şiddetle... View Post
Tab s7 fe tabletime sd kart aldım fakat bir kaç uygulama dışında hiçbirşey taşıyamadım tabletime yüklü uygulamaları ve fotoğrafların hepsini taşımak... View Post
Fikrime ister katılın ister katılmayın çoğu samsung cihazlarımızda store var ve çöplükten ibaret tabii bu çöpüğün arasında ne var sizce? anasayfama... View Post
Öncelikle hayırlı akşamlar. Tabletime Bluetooth mouse bağlıyorum, 5 dk sonra bağlantı kopuyor ve cihazı tekrar eşleştirmemi istiyor. Listemde aynı... View Post
Tabletten not alırken telefonu s note araç cubu olarak kullanmak istiyorum bir türlü aktif olmadı View Post
Merhaba, ben geçtiğimiz ocak ayında üniversite için tablet aldım neredeyse her uygulamada ekran örneğin youtubedan video izlerken hareket olduğunda... View Post
Oyun oynarken 1 elden sonra ms yükseliyor oyun grafikleri bozuluyor 120 fbs altına cekıncede grafikler berbat bı hal alıyor bung mobile bu sorun... View Post