Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Abi ben anlamıyorum güncellemeyi o kadar mı çok istiyorsunuz, bana çoktan gelmiş ama indirmiyorum gerek duymuyorum zaten arayüzü de... View Post
Son hali 🤨(One UI 6.1.1) İlk hali...🥹(One UI 5.1.1) Not: membersin aktif olmadığı saatte paylaşmıştım bu yüzden tekrar... View Post
Tabletimde biraz önce cizik farkettim bayağı derinden fotografinida biraktim bana birisi sanki bıçak tarzı bir şeyle bastirip cizmis gibi geldi sizce... View Post
Arkadaşlar Tab S8 bile one ui 7 alıyor neden s9 fe almıyor? View Post
Tab S9 FE+ tabletim sd kartı görmüyor. Taktım, yeniden başlattım fakat düzelmedi. Ne yapmalıyım? View Post
Not eşitlenemiyor. Çok fazla kalem derbesi (100.000'den fazla) uyarısı aldım. Yani yazsam not tutmaya devam etsem kaybetmeyecek mi? Yoksa... View Post
Sim kart takılabilen modeller neden Türkiye'ye gelmiyor? Teknosa'da sorduğumda sim kart takılabilir, MediaMarkt'da sorduğumda takılamaz... View Post
10-15 lık bir samsung tablet önerisi daha aşağı olabilir ama en mantıklısı hangisi veya başka markanın çok iyi olan varsa hangisi? (Öncelik samsung... View Post
Şimdi bu cihaz smx218B türkiye için modeli one uı7 dağıtılırsa smx218U güncellemesi indirsem sıkıntı olurmu sonuçta 2 side aynı cihaz View Post
Merhaba tövbe S9 Fe Plus tabletim var bir buçuk iki saattir şarjda taktığımda %21'di %23'e geldi hızlı şarj kapalı pil koruması temel seviyede... View Post
User | Likes Count |
---|---|
272 | |
262 | |
187 | |
121 | |
100 |
User | Count |
---|---|
7 | |
7 | |
6 | |