Tab s7 fe tabletime sd kart aldım fakat bir kaç uygulama dışında hiçbirşey taşıyamadım tabletime yüklü uygulamaları ve fotoğrafların hepsini taşımak... View Post
Tab s7 fe tabletime sd kart aldım fakat bir kaç uygulama dışında hiçbirşey taşıyamadım tabletime yüklü uygulamaları ve fotoğrafların hepsini taşımak... View Post
Fikrime ister katılın ister katılmayın çoğu samsung cihazlarımızda store var ve çöplükten ibaret tabii bu çöpüğün arasında ne var sizce? anasayfama... View Post
Öncelikle hayırlı akşamlar. Tabletime Bluetooth mouse bağlıyorum, 5 dk sonra bağlantı kopuyor ve cihazı tekrar eşleştirmemi istiyor. Listemde aynı... View Post
Tabletten not alırken telefonu s note araç cubu olarak kullanmak istiyorum bir türlü aktif olmadı View Post
Merhaba, ben geçtiğimiz ocak ayında üniversite için tablet aldım neredeyse her uygulamada ekran örneğin youtubedan video izlerken hareket olduğunda... View Post
Oyun oynarken 1 elden sonra ms yükseliyor oyun grafikleri bozuluyor 120 fbs altına cekıncede grafikler berbat bı hal alıyor bung mobile bu sorun... View Post
Merhaba henüz yeni samsung tablet kullanıcısıyım acaba videoda gözüken olay normal bir şey mi yoksa tablette sorun mu var çok yakınlaştırınca... View Post
Hayırlı olsun View Post
Arkadaşlar benim tabletim daha neredeyse yeni olmasına rağmen donmaya parmak izini tanımamaya başladı ve tabletimin kalemi kayıp bu kayıp olması... View Post
Smart keyboard trio klavyemi samsung s6 tabletime Bluetoothla bağlarken bağlanması için uygulama gerekiyor diyor ve bağlanmıyor. View Post
User | Count |
---|---|
7 | |
3 | |
3 | |
2 | |
2 |