Merhaba arkadaşlar.One ui 7 güncellemesindeki tab s9 serisi s9 fe yi de kapsıyor mu? Teşekkürler View Post
Merhaba arkadaşlar.One ui 7 güncellemesindeki tab s9 serisi s9 fe yi de kapsıyor mu? Teşekkürler View Post
Tab S9 Fe Plus tabletim var alalı Tam 10 gün oldu ancak sadece Ders çalışıyorum ve 8-9 dakikada bir şarj gidiyor bu normal midir optimizasyon... View Post
Merhaba ben 2 hafta önce tab s9 aldım .(bu cihaz hakkında bildiğiniz özelliktir yorumdur fikirdir bekliyorum) neyse ben bunu 2. Ekran ayarına alıp... View Post
Arkadaşlar Yeni Tab 10+ aldım lakin piyasada pek kılıfı bulunmuyor. Tab s9+ ile aynı inç olduklarına göre aynı kılıf tab S10 plusa da olur mu? View Post
Böyle bir model çıkacak mı acaba? View Post
5 ay önce bir tab a9 almıştım aldıktan bi süre sonra wifi sorunu başladı wifi simgesi çıldırdı hiç bişe gözükmüyo boş nokta falan yok tableti... View Post
Merhaba tam S9fe Plus tabletim var alalı 8 9 gün oldu Ancak 5 6 dakikada bazen 7-8 dakikada bir şarj gidiyor bu normal midir batarya ile ilgili bir... View Post
Tabletimde S-pen ile not alırken bazen alttan google asistan açılıyor. Ne yaptığım zaman açılıyor anlayamadım. Bunun sebebi nedir ne yapmamam... View Post
Book coverı tam katlayıp üstünden yazı yazmak yani tableti düz masaya koyar gibi kılifı katlayıp koyunca sorun oluyor mu ? Deneyim paylaşabilecek olan... View Post
Merhaba tabletim tab s9fe Plus alalı 8 gün oldu Ancak şarj Bir tık hızlı gidiyor bu optimizasyonun oturmadığından mıdır ne yapmam gerekiyor View Post
User | Likes Count |
---|---|
95 | |
68 | |
66 | |
60 | |
59 |
User | Count |
---|---|
2 | |
2 | |
2 | |