cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Youtube Music Vanced

(Topic created on: 08-20-2021 07:03 PM)
304 Views
_verdaisil_
Expert Level 1
Options
Tabletler

Youtube music Vanced'de bir müzik seçiyorum fakat başka bir müzik çalıyor. (Mesela x denilen bi müziğe bastım O da Y denilen bir müzik açtı) bu durumdan iyice canım sıkıldı yardım ederseniz sevinirim. İyi günler herkese😊

Cihaz
SM-T290
13 Comments
01a65
Expert Level 2
Tabletler
Galaxy Store uygulamasını bulun ve tıklayın girin arama kısmına Samsung müzik yazın ve gönderin çıkan sonuçlar içerisinde Samsung Müzik uygulamasını bulun ve tıklayın indirin bu uygulamayı kullanın �yi günler
_verdaisil_
Expert Level 1
Tabletler
İyide cihazdada müzik yok ki. Ben Youtube music Vanced ve Spotify'dan devamke 😂😂😂
01a65
Expert Level 2
Tabletler
Google Play Store uygulamasına tıklayın girin arama kısmına myt müzik yazın ve aradın çıkan sonuçlar içerisinde myt Müzik uygulamasını bulun ve tıklayın indirin uygulama yüklendikten sonra myt müzik uygulamasına tıklayın girin arama kısmına istediğiniz şarkı ismini yazın ve aratın ve indirin bütün müziklerinizi Böylelikle indirin yükledikten sonra Galaxy Store uygulamasına girin arama kısmına Samsung müzik yazın çıkan sonuçlar içerisinde Samsung Müzik uygulamasını bulun ve tıklayın indirin ve sonra da Samsung Müzik uygulamasını indirdikten sonra uygulamaya tıklayın girin Samsung müzik uygulamasına girdiğimiz zaman myt müzik uygulamasında yüklediğiniz bütün müzikler orada görünecektir Bu sayede istediğiniz her şeyi internetsiz dinleyebilirsiniz Ayrıca sorunsuz bu işlemler ile sorununuzun çözüldüğünü umuyorum
Anonymous
Not applicable
Tabletler
YouTube music vanced ve Spotify kullanmaya devam et verda 😊😊😊😊😊😊
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Bendede Spotify var
_verdaisil_
Expert Level 1
Tabletler
Spotify'la devamke
Anonymous
Not applicable
Tabletler
YouTube music de var bende ön yüklü olarak geliyor
_verdaisil_
Expert Level 1
Tabletler
Youtube music çöptür ya. SIRF ARKAPLANDA OYNATMA İÇİN PREMİUM İSTİYOR ŞU REZİLLİĞE BAK
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Aynen öyle premium üyelik istiyor.