Hakan1923
Beginner Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung tab a9 128gb tablet kullanıyorum. Ayrıca Türk.net'in 1000mpbst hızına sahip İnternetim var. Apple ve diğer markalardan mobil cihazlardan 600 üstü hız alırken, bu tabletten 16 ile 32 mpsbt hız alıyorum. Düşük hızın yanında bağlantı sürekli kopuyor. WiFi seçeneğine 2 kere dokunup açıp kapatmadan düzelmiyor. İnternet gelse bile 5-10 dk sonra tekrar kopuyor. Çok can sıkıcı bir durum. Donanımsal bir arıza mı var? Servise mi götürmeliyim? Yoksa yazılımda bir ayara mı girmem gerekiyor?
4 Comments
mhmmedkhrman
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-12-2025 09:42 AM in
Tabletler
Tabletin özelliklerine baktığında destekliyor mu desteklemiyorsa denesen de olmaz
Hakan1923
Beginner Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-12-2025 09:52 AM in
Tabletler
WiFi 5 (802.11ac) destekliyor. Olağan şartlarda böyle sorunlar olmaması gerek. Daha eski mobil cihazlarda bile bu tarz WiFi sorunları yaşamamıştım
KEMSA
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-12-2025 10:02 AM in
Tabletler
Günaydın,
Yaşamış olduğunuz sorun için üzüldüm, eğer ki tabletinizin yazılımında wi-fi intelligent özelliği varsa Samsung members forumda wi-fi intelligent diye aratın size yardımcı olacaktır , bu özellik wi-fi'ın alım gücünü arttırır. Bununla ilgili birçok açıklama var kolay gelsin iyi günler.
Yaşamış olduğunuz sorun için üzüldüm, eğer ki tabletinizin yazılımında wi-fi intelligent özelliği varsa Samsung members forumda wi-fi intelligent diye aratın size yardımcı olacaktır , bu özellik wi-fi'ın alım gücünü arttırır. Bununla ilgili birçok açıklama var kolay gelsin iyi günler.
feryatben
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-12-2025 11:58 AM in
Tabletler
Bant genişliği, kanal ayarı, güvenlik seçimi ve sinyal mesafesi gibi etkenlerden kaynaklanıyor olabilir. Belirttiğim etkenlerde değişiklik yaparak sorunu çözebilirsiniz. Wifiman uygulaması kullanın.