cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tablet

(Topic created on: 01-25-2023 02:19 PM)
200 Views
tenesse
Beginner Level 3
Options
Tabletler

Sayın medarator takip numarası 42635***** olan müşterinizim. Ce168 tabletimi ilgili servisinize getirdim. 100 TL on ücret aldılar. 'Şimdi sıkı durun' Bana 780 TL masraf çıkardılar. Tabletin 0 fiati teknosada 680 TL cimri com da680 TL yine bir sitede 477 TL. Dır Bana bunun mantığını aciklarmisiniz?

4 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Tabletler
Ne için servise götürdünüz?

Bazen tamir ücreti sıfırdan pahalı olabiliyor o da cihaz çok büyük hasar almış olmalı ve tamiri çok emek isteyen ince işler de olur o. Fabrikada robotlar ile tak tak yapılıyor serviste insan uğraşıyor daha maliyetli olur. Hem büyük hasar almış hem de o hasarın tamiri çok emek isteyen ince iş olmalı. Yoksa biraz "kâr" eklemişler gibi duruyor.
0 Likes
tenesse
Beginner Level 3
Tabletler
Sadece kapanmıyordu, büyük ihtimalle açık kapama sivici arızalanması olabilir. Şarj oluyor, samsung yazısı tablet yazısı çıkıyor. Kapatamiyorsunki yeniden başlasın
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Mantıklı açıklamasını geçtim aşırı derecede saçma sapan bir şey saçma sapan bir şeyin de ötesinde bir şey
0 Likes
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba tenesse,

Talebinize istinaden, yetkili birimlerimiz tarafından arandınız ancak tarafınıza ulaşım sağlanamamıştır. Tüm talepleriniz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıdaki linkten çevrimiçi kanallar aracılığıyla yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes