Resolved! Solved

Original topic:

Tablet Yavaş Çalışıyor

(Topic created on: 11-17-2024 05:22 PM)
918 Views
candymel
Active Level 1
Options
Tabletler

Tablet markası Samsung galaxy tab a sm-t290 

Tablet 1 yıldır böyle sürekli donuyor bazen kasıyor ve yavaş çalışıyor bu sorunlar yaşadığım için tabletimi sıfırlamak zorunda kaldım ve sıfırladım ama tablet düzelmedi devam ediyor mesela bir yere tıklarken geç açılıyor yavaş çalışıyor? Yardım edebilir misiniz lütfen 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba candymel,

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı sorun devam ediyorsa, cihazınızın incelenmesi için Samsung yetkili servis merkezlerimize danışabilirsiniz. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
60muhammed60
Active Level 7
Tabletler
Knk tablet eskidi artık yenile bence 2ram 32hafıza 4 cekirdekli işlemci var hızlı calışması imkansız sd429
5100 mah pil var 8inç ekra
Tabletler

Çok normal bende aynı tableti kullanıyorum benimki kaplumbağanın hızıyla yarışır. Yapacak bir şey yok normal. Sıfırlansa bile tekrar yavaşlar ama sıfırlamak mantıklı bence

candymel
Active Level 1
Tabletler
Teşekkür ederim.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Gayet Normal Pek Yapacak Bir Şey Yok Maalesef 👍
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba candymel,

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı sorun devam ediyorsa, cihazınızın incelenmesi için Samsung yetkili servis merkezlerimize danışabilirsiniz. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes