cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tablet Alacağım

(Topic created on: 3 weeks ago)
183 Views
InYourEyes
Active Level 3
Options
Tabletler

Herkese merhaba üniversiteye gideceğim ve samsung tablet almayı planlıyorum samsung'un hangi modelini almalıyım sizce ?

15 Comments
Tabletler
Bütçenize bağlı. Bütçe sorununuz yoksa Tab S9 serisinden beğendiğinizi alabilirsiniz. (FE hariç)
0 Likes
Sisyphe
Expert Level 5
Tabletler
S10 bekle
0 Likes
ahmed_turğut
Active Level 6
Tabletler
Bütçe belirtmediğiniz için birkaç model yazacağım bütçenize uygun olanı seçip alın.

Samsung tab a9 Plus
Samsung tab s9fe
Samsung tab s9
KeremK00
Active Level 5
Tabletler
4500₺ civarı Samsung A9 4ra var, 6500- 6800 civarı A9 plus 8 ram tercih edilebilir. Eğer biraz daha koyabilirim dersen batarya daha iyi giden A9 plus ile aynı performas olan honor pad x9 öneririm.
Mahir66
Active Level 1
Tabletler
Tab a9 8g ram 128 gb hd modeli ile plus modeli arasında ne **bleep** var acaba? Bende bugün ilkokula giden kızım için tablet araştırmasına başladım. Kalem tablet için olmazsa olmaz birşeymi, gereklimi, bu modellere kalem uygunmu. Kafam karmakarışık oldu.
ahmed_turğut
Active Level 6
Tabletler
Tab a serisinin kalem desteği Öncelikle yok kalemin tablet not almak için ders çalışmak için öğrencilere lazım olur ihtiyacınız varsa kalemle tablet Tercih edebilirsiniz kalemli tabletler Galaxy tab s serisi modellerinde bulunuyor kalemli tablete mi ihtiyacınız var kalemi olmayan tablete mi ihtiyacınız var bunun sizin belirlemeniz lazım kullanım koşullarınıza göre. Diğer sorunuzun cevabına gelecek olursan a9 ve a9 Plus modelleri arasındaki farklılıklar şu şekilde mesela Plus modelinin ekran kalitesi daha kaliteli işlemci gücü olarak Plus modeli daha güçlü. A9 modelin olduğu fiyat bantlarına göre işlemcisi de kaliteli ama Ekrana çok kalitesiz olduğu için almanızı tavsiye etmiyorum
Mahir66
Active Level 1
Tabletler
Teşekkür ederim üstadım. Kızım gözlükte kullanıyor. İlkokul 3.sınıf. 8.7 inç olduğu içinde tab a9 sanırım biraz küçük kalacak. En iyisi kalemli üst seviye marka modellere bakmak. Samsungun sevdiğim en güzel yanı, parçası bol olduğu için, tamiratının kolay olduğu söyleniyor. Samsung markası dışına çıkmak istemiyorum. Tekrardan teşekkür ederim. Bakalım kısmetimizde ne olacak.
ahmed_turğut
Active Level 6
Tabletler
Rica ederim önemli değil. 8.7 ekran boyutu çok küçük sayılmaz ama dediğim gibi ekranı kaliteli olmadığı için alırsanız pişman edebilir bütçeyi artırıp daha üst segmentlere bakmak daha mantıklı olur. Kalemli modellere bakacaksanız Eğer samsung tab s9fe model var yeni çıkanlardan pek uygun fiyatlı sayılmaz Ama ortalama fiyatları da sayılır bu modeli kullanıyorum Memnun olmadığım tek yani Parmak izi sensörü özelliği pek kaliteli çalışmıyor Geriye kalan bütün yanından çok şükür memnunum tavsiye ederim alacaksanız
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Samsung Galaxy Tab S9 Fe Uygun Gibi
0 Likes