cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tablet önerisi

(Topic created on: 04-16-2025 04:05 AM)
74 Views
ProfShakespeare
Active Level 3
Options
Tabletler

Merhabalar, tablet önerisi istiyorum ultra çok büyük ve o kadar fiyat vermek istemiyorum açıkçası. Çoğunluk not almak için kullanacağım için kalemi olması ve rahat not alıp üzerinde çalışma yapacağım bir tablet istiyorum. Arada bir film ve dizi izlemek güzel olur. Bir şeyler izlerken aynı anda not almak gibi. Bu yüzden s9 fe düşünüyorum sizce iyi midir? S10 fe ile aralarında ne **bleep** var

7 Comments
Mertcan_A55
Active Level 1
Tabletler
Lenovo Idea Tab Pro veya Ipad A16'dan birini tercih edebilirsiniz. İkisi de iyi cihazlar, biraz araştırın özelliklerini. Size en uygun olanı seçin
Tabletler
Aynı anda 2 şey yapmak istiyorsan aslında en iyi seçenek s10 ultra ben kullanıyorum şuan sana yazarken yanda video izliyorum tabi boyutu büyük herkesin hoşuna gitmez ve ben yazılımsal olarak sorunu olduğunu düşünmekteyim bazen şarjı çok hızlı bitiyor youtube pek optimize değil gibi. 7 güncellemesi gelse anlayacam sorun yazılımda mı yoksa benim cihazda mı ama malum gelmiyor. Pil mevzusu ile ilgili önceki gönderilerime bakabilirsiniz.
enineboyuna06
Expert Level 5
Tabletler
S10 fe alacaksanız hiç almayın. S10 plus her yönden çok daha iyi.
sarızlı
Active Level 5
Tabletler
Bu isteklerinizi s6 lite modeli bile fazlasıyla yerine getirir. Tabii s9 fe modeli buna göre daha iyi bir seçim olur.
Ayşe_Tatar
Active Level 7
Tabletler
Galaxy TAB S8 Ultra 👍🏻 kullanıyorum çok güzel
SemihS24Plus
Active Level 2
Tabletler
S9 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim her işini fazlasıyla görür
Gıcığım
Active Level 2
Tabletler
tab s9