cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tablet önerisi

(Topic created on: 06-16-2025 05:25 PM)
64 Views
ProfShakespeare
Active Level 3
Options
Tabletler

Arkadaşlar merhaba, bana tablet lazım s-pen özelliği olacak. Genellikle youtube, Samsung notes, Samsung documets, drive gibi yerlerde vakit ayıracağım. Bazen 3d tasarımlar için hafif basit çizimler gerçekleştireceğim. S9fe+ düşünüyorum bu fiyat bandında önereceğiniz tablet var mı? Akşama almayı düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden

0 Likes
14 Comments
GLX120
Expert Level 3
Tabletler
Merhaba anladığım kadarıyla 16k civarı bir bütçeniz var, bu fiyata s9 fe plus mantıklı ancak biraz daha küçük olan düz s10 fe'yi önerebilirim işlemci açısından daha iyi 7 yıl güncelleme alacak, hangi modeli alırsanız ram olarak en az 8, bütçenizi aşmıyorsa 12gb ramli model alın.
Tabletler
Ekran boyutu olarak sıkıntı yapar mı diye düşünüyorum mesela youtubeda çalışırken aynı anda Samsung notes üzerinden çalışırken sorun yapar mı sizce?
GLX120
Expert Level 3
Tabletler
Yani ben tab s7 fe kullanıyorum 12.4 inç a4 boyutu kadar, ekranı ikiye bölünce sorunu olmuyor 10.9 inc biraz küçük gelebilir o zaman 13.1 inç olan s10 fe plus'ı düşünebilirsiniz, daha iyi sonuç verecektir isteklerinize göre.
Tabletler
S9fe+ düşünüyorum s10fe daha güncel ama ekran boyutu olarak sanırım daha küçük. Beni idare etsin 2 3 yıl yeterli teşekkürler
GLX120
Expert Level 3
Tabletler
Rica ederim o zaman s9 fe plus'ta karar kıldınız hayırlı olsun şimdiden iyi günler.
0 Likes
Seyhqn
Active Level 7
Tabletler
S9 daha çok memnun eder hem hız hem de s-pen özellikleri daha fazla. 11 inch ama
Tabletler
Evet ekran boyutu büyük istiyorum ve biraz bütçemi aşıyor az da olsa
0 Likes
AlperS24
Active Level 9
Tabletler
S9 fe plus mantıklı bi tercih tam kullanım tarzınıza uygun olan bi cihaz. Bütçeniz varsa tab s10 fe plus 8/128 olana da bakabilirsiniz s9 fe plus'a göre 4000 tl daha pahalı ama işlemci daha iyi ve 7 yıl güncelleme garantisi var
Tabletler
Ekran boyutu olarak sıkıntı yapar mı diye düşünüyorum mesela youtubeda çalışırken aynı anda Samsung notes üzerinden çalışırken sorun yapar mı sizce?