Resolved! Solved

Original topic:

TabS8 ultra Batarya

(Topic created on: 04-16-2024 06:46 PM)
1037 Views
yeolyeol
Active Level 3
Options
Tabletler
Merhabalar Tabs8 ultra cihazımı evden çıkarken %48 şarjla bıraktım eve geldiğimde (yaklaşık bir 6-7 saat sonra) şarjının hiçbir şey yapmamama rağmen köküne kadar bitmiş olduğunu gördüm. Neden böyle bir şey yaşanmış olabilir? Daha önce hiçbir batarya sorunu yaşamadım, ayrıca members destek kısmından bataryayı kontrol ettiğimde de bir sıkıntı gözükmemekte. Şu anda da normal bir şekilde şarj oluyor
0 Likes
17 Comments
FuryKhan
Active Level 4
Tabletler
Sanırım bu sefer evi sizin tablet sarj etmiş gibi gözüküyor. Şaka bir yana en kısa vakitte bir garanti servisine gitmeniz de yarar vardır diye düşünüyorum. Çok normal bir durum değil gibi.
FuryKhan
Active Level 4
Tabletler
Hatta gibi fazla olmuş. Evdeki birisinin sizin tabletinizle ağır oyun oynama ihtimali olabilir mi ? Çocuğunuz yahut kardeşiniz belki ?
yeolyeol
Active Level 3
Tabletler
Maalesef ki yok pil aktivitesi kısmından kontrol de ettim tamamen kapalıymış tablet
yeolyeol
Active Level 3
Tabletler
Gerçekten de bizim evi şarj etse bu kadar olurdu... Yarın teknik servise götürmeyi düşünüyorum. Cevabınız için teşekkürler
FuryKhan
Active Level 4
Tabletler
Rica ederim. Başınıza gerçekten çok garip bir olay gelmiş. Umarım garanti servisi bir çözüm bulur yahut yardımcı olur. Ayrıca members kısmından kontrol ettirmişsiniz fakat oraya gidince bir de pil sağlığına baktırmayı unutmayın. Olsa olsa bu gibi bir olay bataryanın ömrünün azalmasından dolayı olur.
yeolyeol
Active Level 3
Tabletler
Çok sağ olun gittiğimde kontrol ettireceğim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Pil kullanım ekranını atma şansınız var mı
0 Likes
yeolyeol
Active Level 3
Tabletler
Bu şekilde20240416_183916_1000066827_1713282056.jpg20240416_183925_1000066828_1713282069.jpg
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Farkettiyseniz orada Always On Display var ve pil tüketmiş. Tab S8 Ultrada always on display desteği olmamasına rağmen. Parmak izi ayarlarındaki ekran kapalıyken parmak izini tara ayarı buna neden olabiliyor. Kapaklı bir kılıf kullanıyor musunuz
0 Likes