cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab s9fe kullanıcıları

(Topic created on: 03-08-2025 07:50 PM)
139 Views
Deniz7
Active Level 6
Options
Tabletler

Alt hoparlör ve üst hoparlör farklı. Üst hoparlör doğrudan açık aşt hoparlör ise eğimli ve hoparlör içine gizlenmiş. 

Sizin tabletlerinizde de üst hoparlör ile alt hoparlör arasında ses seviyesi farkı var mı ve bu durum normal mi?
12 Comments
AlperS23
Active Level 7
Tabletler
S7 fe kullanıyorum dediğin şey onda da var ve üst hoparlörün ses şiddeti alt hoparlörünkinden bi tık daha fazla
0 Likes
Deniz7
Active Level 6
Tabletler
Normal yani değil mi bu? Ben hoparlör yamuk mu yoksa değil mi diye anlamak için bi sim iğnesini denedim ama bastırmadım hani kendi ağırlıyla o mu bozdu diye korktum bişeyi yok o zaman
0 Likes
AlperS23
Active Level 7
Tabletler
Kendi tabletimde alt hoparlöre baktığımda üstteki hoparlöre göre iç ızgarası tabletin kasasının içine doğru biraz kaymış sanırım bu olay samsung s fe tabletlerin birçoğunda var normal diyebiliriz bu yüzden
0 Likes
Deniz7
Active Level 6
Tabletler
Yapılırken akustikten dolayı yapılıyomuş galiba o normalmiş peki ben tabletin hoparlörüne zımba telini bıraktım bastırmadım hani kendi ağırlığıyla durdu bu zarar vermismidir hoparlöre
0 Likes
AlperS23
Active Level 7
Tabletler
Eğer cızırtı falan olmuyorsa hoparlörde zarar vermemiştir
0 Likes
Deniz7
Active Level 6
Tabletler
Yok yok cızırtı yok zaten içinde de ızgarası var
Mronok
Active Level 7
Tabletler
Bende bu tableti almayı düşünüyordum memnunmusunuz ekranı sesi hızı diğer cihazlarla bağlantısı senkronizasyonu falan nasıl
0 Likes
Deniz7
Active Level 6
Tabletler
Ben cok memnunum işlemcisi a54le aynı ama a54den daha iyi performans sunuyor ekranı da gayet güzel sesi de beklediğimden iyi
Mronok
Active Level 7
Tabletler
Teşekkürler yaterli diyorsunuz yani
0 Likes