cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab s9 ultra & tab s9 plus arasındaki f ark

(Topic created on: 09-07-2023 09:34 PM)
205 Views
hudo_S23U
Active Level 6
Options
Tabletler

Bu iki cihaz arasında seçim yapmam gerekiyor ultra olanı çok büyük ve ağır geldi ciddi bir f ark varmı acaba 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Actixel
Expert Level 1
Tabletler
Tab S9 Ultra'nın soğutması Tab S9 Plustan daha iyi. S9 Plus da 12GB ram 512GB depolama varken Tab S9 Ultrada 16GB ram 1TB depolama var. Şahsen Tab S9 Ultra kullanan biri olarak boyutunun tam ayarında olduğunu düşünüyorum. Alıp kullanmadan yorum yapmaması lazım kimsenin. Bana kalsa 15 hatta 16 inç olsa da olurmuş, Sokakta elinizde gezdirmeyeceksiniz ya? Ne amaçla ve nerelerde kullanmayı planlıyorsunuz?

View solution in context

6 Comments
Solution
Actixel
Expert Level 1
Tabletler
Tab S9 Ultra'nın soğutması Tab S9 Plustan daha iyi. S9 Plus da 12GB ram 512GB depolama varken Tab S9 Ultrada 16GB ram 1TB depolama var. Şahsen Tab S9 Ultra kullanan biri olarak boyutunun tam ayarında olduğunu düşünüyorum. Alıp kullanmadan yorum yapmaması lazım kimsenin. Bana kalsa 15 hatta 16 inç olsa da olurmuş, Sokakta elinizde gezdirmeyeceksiniz ya? Ne amaçla ve nerelerde kullanmayı planlıyorsunuz?
hudo_S23U
Active Level 6
Tabletler
Genelde evde kullanım için samsunga geçince ipad ile uyum sağlayamıyorum
Actixel
Expert Level 1
Tabletler
Evde kullanacaksanız S9 Ultra alın.
hudo_S23U
Active Level 6
Tabletler
Aslında deneyim ve merakımdan dolayı flip5i deneyimledim kullanışlı bir cihaz ama performans olarak geride biraz s23u karşısında aslında geçiş yapmayı düşünüyor değilim
Actixel
Expert Level 1
Tabletler
Flip 5 bir performans cihazı değil zaten hocam.
hudo_S23U
Active Level 6
Tabletler
Aynen hocam daha önce s22u deneyimledim şarj ve ısınmadan dolayı çıkardım elden siz ne kullanıyorsunuz