cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab s9 fe plus batarya performansı iyi midir?

(Topic created on: 03-23-2025 09:41 AM)
140 Views
leadsolider
Active Level 3
Options
Tabletler

Merhaba Tabletimi alalım Tam 15 gün oldu bu konuyu batarya performansını değerlendirmek açısından açtım 2-3 gündür açmıyorum tableti ve şarjın da düşme oldu sadece Ders çalışıyorum YouTube'dan video izlemedim bir uygulamadan ders çalışıyorum ve 8 9 dakikada bir şarjı düşüyor bu normal midir başka marka bir adaptörle şarj edersem sıkıntı olur mu Bazı yerlerde başka marka adaptörlü şarj edince daha hızlı şarjın gittiğini gördüm Bu doğru mu ve bataryayı bir kere %0'a ulaşıp %100 yapmalı mıyım Sizce batarya iyi midir servislik bir durum yoktur değil mi 

10 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Tabletler
Ne olursa olsun orijinal şarj adaptörü kullanın. Ve 20-100 arası kullanın. Lityum iyon bataryalar tam tükenmeye dayanıklı değil.
Kaptan54
Active Level 4
Tabletler
ama fazla yükde iyi değil diye biliyorum bir de hiç kullanmamak da kötü bir etki yansıtabilr bence çok az da olsa. 20-90 arası bence
MuhammedA24
Active Level 6
Tabletler
Öylede olabilir😊
Kaptan54
Active Level 4
Tabletler
tabletin sahibi ne yaparsa artık.
leadsolider
Active Level 3
Tabletler
Şu an şarjım %11 ve elimde orijinal adaptör yok Ne yapmalıyım şarja takayım mı yoksa sıfır bekleyeyim mi
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Tabletler
Elinizde adaptör yoksa kısa süreliğine başka şarjla şarj edebilirsiniz. Ama hızlı şarjı kapatın. Orijinal adaptörle şarj edince açarsınız tekrar
0 Likes
leadsolider
Active Level 3
Tabletler
Şu an şarj ederken yazıyorum hızlı şarjı nasıl kapatabilirim%11'de şu an %47
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Tabletler
Ayarlar-pil-şarj etme ayarlarından ulaşabilirsiniz. Orijinal adaptör elinize ulaşınca tekrar açmayı unutmayın.
0 Likes
leadsolider
Active Level 3
Tabletler
Sizce batarya da bit sorun varmı
0 Likes