cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab s9 canımı sıkan sorun

(Topic created on: 10-08-2024 07:02 PM)
105 Views
grande44
Active Level 1
Options
Tabletler

Ekranın alt kısmına kalemle yazarken bazen kesiliyor bazen de yarım santim üstüne yanına falan yazıyor servis ısrarla sorun yok diyor ama sorun var

7 Comments
mbozkurt
Active Level 6
Tabletler
Benim 4 yıldır kullandigim S6 Lite cihazımda da aynı durum var. Kenarlara yazarken hafif kaymalar oluyor gibi hissediyorum. 3.5 sene önce serviste ekranı değişti diye öyle sanıyordum. Meğersem değilmiş.
0 Likes
grande44
Active Level 1
Tabletler
Hala aynı durum mu var hocam bir de kılıfınızda mıknatıs var mı
0 Likes
mbozkurt
Active Level 6
Tabletler
Hâla aynı durum var. En kenarlara yazı yazarken (özellikle ses tuşunun olduğu tarafta en altlarına) yazdığım yazı birkaç milim oynuyor gibi. Kılıfım mıknatıslı. Mıknatıs bozabilir mi?
0 Likes
grande44
Active Level 1
Tabletler
bi yerde mıknatıs bozabilir diye okumuştum ama bilemiyorum çok da mantıksız gelmedi delirtti bu durum beni uğraşıp duruyorum 1 haftadir
0 Likes
mbozkurt
Active Level 6
Tabletler
Evet, bende şimdi yapay zekaya şimdi sordum. Muhtemelen mıknatıslı kılıftandir bu sorun dedi. Çok küçük bir noktada çok az kayıyor benim yazdığım yazı. O kadar delirmelik değil yani. Seninki neden öyle oldu acaba
0 Likes
grande44
Active Level 1
Tabletler
benimki ekranin alt kismindaki yaklasik 1 1.5 cmlik bolumdeki rastgele yerlerde oluyo not alırken oraya inince sinirim bozuldu acaba s peni mi bozuyo tableti mi öyleyse kılıfı atar s pen degistiririz de
0 Likes
mbozkurt
Active Level 6
Tabletler
Bilemiyorum artık. Az önce kendi tabletimde denedim düzgün yazdı. Her zaman olmuyor demek
Bahsettiğin durumu biliyorum ama. 1.5 santim de azımsanacak kadar değil.
0 Likes