cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab s9+ ayıplı ürün

(Topic created on: 12-22-2024 06:23 AM)
106 Views
mutefferika
Active Level 1
Options
Tabletler

Tab S9+ kurulumu sırasında wifiyi tanımlarken yazdığım metni kes veya kopyala dediğimde tabletin ekranı kapanıp açılıyor, veya sol üstte safemode geliyor, peş peşe tekrar yaparsam tablet kapanıp yeniden başlıyor veya format ekranına geçiyor ve işlemci çok ısınıp şarjı hızla azaltıyor halen kurulum yapamadım iade etmek istiyorum ayıplı ürün 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba mutefferika

Durumu incelememiz için, kapanıp açılma durumundan hemen sonra Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
mehmetakdag
Expert Level 1
Tabletler
Geçmiş olsun. Cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi?
mutefferika
Active Level 1
Tabletler
Birşeyleri değiştirmek istemedim şu aşamada ürünü geri almazlarsa diye düşündüm
0 Likes
mutefferika
Active Level 1
Tabletler
Acaba bug mı var ve kimse şimdiye kadar **bleep** etmedi mi çok baktım böyle bir paylaşım görmedim
0 Likes
mutefferika
Active Level 1
Tabletler
Buradaki ilk yorumum şu başlıkla olmasını o kadar istemiyorumki hiç olacak birşey değil
0 Likes
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba mutefferika

Durumu incelememiz için, kapanıp açılma durumundan hemen sonra Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes