Resolved! Solved

Original topic:

Tab s9'a s9 fe kılıfı alınır mı?

(Topic created on: 07-09-2025 10:25 AM)
256 Views
Raito
Active Level 6
Options
Tabletler

Eskiden yan sanayi tab s9fe kılıfı kullanıyordum tabletin kaleminde ve ekranında ki problemlerle uzun süre uğraştıktan sonra kılıf kaynaklı olabileceğini düşünüp kılıfı parçalayıp çöpe attım.

Samsung tabletlerde yan sanayi kılıf asla kullanılmamalı ekran gidip gelip glitchlenme oluyordu. Asla yan sanayi kullanmayın.
Aylardır kılıfsız kullanıyorum tableti spigen tab s9 fe kılıfı 1250tl ye düşmüş alıp almamak arasında kaldım.

15 Comments
burakissar
Active Level 6
Tabletler
olm aynı inç değillerki bi kere yanlış mı biliyorum boyut olarak uymazki
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Tabletler
Ben Tab S9 FE'den Tab S9'a geçtim. Bir tane kapaklı kılıf, bir tane de şeffaf silikon kılıf vardı, ikisi de birebir uyuyor Tab S9'a.
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Tabletler
Tab S9 FE'den Tab S9'a geçtim. Tab S9 FE'den kalan bir tane kapaklı kılıf, bir tane de şeffaf silikon kılıf vardı ikisi de Tab S9'a tam uydu. Spigen kılıfta hoparlör açıklıklarına bakın. S9 FE'de iki hoparlör var, S9'da dört. Kılıfta da 4 adet hoparlör açıklığı varsa Tab S9'a uyar muhtemelen.
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Tabletler
Yok. Tab S9 FE için aldığım kılıfın 4 tane hoparlör açıklığı var. Hem de kenardaki parmak izi tarayıcı için açıklığı var. Tab S9'da ekrana gömülü parmak izi tarayıcı var.
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Tabletler
Tab S9 FE için aldığım kılıf bu. Muhtemelen iki cihaza da uyumlu olacak şekilde üretmişler kılıfı.9OqapTFX0F.jpgmMkbQgN9mz.jpgLRjX4yKqEI.jpg
Solution
RaGoN
Active Level 10
Tabletler
Tam oluyor ben kullanıyorum.DufW3Q4uZc.jpgFEV98XLCCP.jpgRy22gl6WnZ.jpg
Raito
Active Level 6
Tabletler
Cevabınız için çok teşekkürler. S9fe kılıfında neden 4 hoparlör yuvası var ki garipmiş
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Tabletler
Muhtemelen iki cihaz için iki ayrı kılıf üretmektense daha düşük maliyetle her iki cihaza da uyumlu tek kılıf üretmişlerdir.
Raito
Active Level 6
Tabletler
S9 fe nin hoparlörü biri altta biri üstte mi? Almak istediğiö spigenin altında tek hoparlör deliği var.
https://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-tab-s9-fe-2023-kilif-rugged-armor-pro-black-acs06857-pm-HB...
0 Likes