cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab s9 Plus şarj adaptörü önerisi

(Topic created on: 03-28-2024 05:54 PM)
4148 Views
DuMaN05
Active Level 2
Options
Tabletler
Merhabalar, Tab S9 Plus modeli tableti aldım, 45 watt'a kadar şarj desteği olan şarj adaptörü orjinal olarak öneriliyor, ancak elimde 25 watt'a kadar destek veren yine samsung'un orjinal adaptörü olan T2510N isimli adaptör var, bu adaptör telefon için alınmıştı, bunun tab S9 plusta kullanılmasında teknik olarak bir problem var mı?
0 Likes
8 Comments
Tabletler
yok
0 Likes
Tabletler
birşey olmaz
0 Likes
DuMaN05
Active Level 2
Tabletler
Teşekkürler
0 Likes
Mustafa893
Active Level 1
Tabletler
Tab s9 plus'ı 25 watt adaptör 1 saat 55 dakikada şarj ediyor. 45 watt adaptör ise 1 saat 30 dakikada şarj ediyor. 45 watt adaptör epeyce büyük. 45 watt şarj için en az 5A lık kablo kullanmak gerekiyor. 5 amper type c kablolar 300 tl civarında. 25 watt için 3 amper kablo yeterli oluyor. Ucuza yan sanayi kablo kullanma şansınız var. Tab s9 Plus için t2510n şarj adaptörünü tercih ettim. Uyumluluk konusunda herhangi bir sorun yok.
0 Likes
DuMaN05
Active Level 2
Tabletler
Zaten kendi kutusundan orjinal kablosu çıktı, kablo sorunum yok, t2510n orjinal olmasına rağmen yine de acaba dedirtmisti, ben de 45 watta ihtiyaç olmadığını düşünüyorum, yeni t25 alsam diğerinin yari fiyatına, hatta şu an yarı fiyatının altında buldum orjinal, alabilirim, bakıyorum, üstelik ortalama 30 dakika için fazla fiyat vermeye değmez, bu arada tabletten memnun musunuz ne kadar süredir kullanıyorsunuz
0 Likes
Mustafa893
Active Level 1
Tabletler
1 aydır kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Birkaç sorun yaşıyorum. Yüklü olan sürüm One Ui 6.0. Kamera uygulamasında sorun var. Çekilen fotoğraf galeriye kaydedildiğinde Görüntülerde gündüz çekmeme rağmen çok kumlanma oluyor. Pro modda çekersem kumlanma sorunu yok. Bir uygulamadan çıkıp gri bir ekrana geldiğimde ekranda kapattığım uygulamanın izleri görünüyor. Birkaç dakika içinde izler yavaş yavaş kayboluyor. S pen'in şarjı bitmesin diye temassız işlemleri kapatsam bile pili kendi kendine 1 günde bitiyor. Tablete bağlı beklerken bile pili daha uzun süre dayanıyor. Ses konusunda da bir tuhaflık var. Sesi ayrıntısız boğuk ve çok tok geliyordu. Tesadüfen farkettim Ekolayzer ayarından 16 kHz frekansını yarım kademe kıstığımda Sesi epeyce ferahlıyor ve dinamik hale geliyor. Sesi de bir miktar daha yüksek çıkmaya başlıyor. Ekolayzerda 63 Hz ve 125 Hz kısmı çalışmıyor. Bence 16 kHz kısmını bi tık düşürmeyi siz de bir deneyin. Epey farkediyor. SmartSelect_20240329_061608_Sound quality and effects_1000003085_1711682168.jpg
0 Likes
DuMaN05
Active Level 2
Tabletler
Evet o sesi denemek gerekiyor, hem kulaklık hem dış ses için ayrı ayrı deneme yapacağım, kalem konusunda arkadaşım da şarjın beklentinin altında kaldığından bahsediyordu, o ekran sorunu umarım sadece renk ısınması ile alakalıdır, yoksa kronik bir samsung vakasına daha katlanamam
0 Likes
Mustafa893
Active Level 1
Tabletler
Sanırım samsungun iphone'lara ürettiği oled ekranlarda da aynı durum yaşanıyor. Bence oled yanması olmazsa gri ekranda iz oluşması dert değil.
0 Likes