Original topic:

Tab s8 one ui 8 deneyimi

(Topic created on: 11-14-2025 11:44 PM)
192 Views
KaanErsoyS23
Active Level 10
Options
Tabletler
Öncelikle one ui 7de cihazım aşırı kasıyordu ve şarjı hemen bitiyordu. Aldığıma bin pişmandım ama one ui 8 geldikten sonra ben de şaşırdım. Artık tableti daha istekli ve zekli şekilde kullanıyorum çünkü arayüzdeki takılmalar geçti.

Uygulamalar kapalıyken hızlı açıp kapatma testi

Şarj konusuna da gelecek olursak;
 One ui 7de şarjım şuandaki halinden 1 2 saat daha az ekran süresi veriyordu. Ben de şaşkınım hem performans artmış hem ekran süresi. Aşağıda kullanımlarım bulunuyor.

image

image

image

image

Yeni gelen masaüstü modu ve panellerdeki şeffaflılar da çok hoş görünüyor. One ui 8.5 ile daha da artacak bu şeffaflık olayları. 

image
Ayrıca gözle görülür şekilde oyun performansında artış da oldu. Bunu gpu driver sürümünün artmasına bağlıyorum. Böylelikle bazı oyunlarda vulkan api desteğine buluştu tablet. 

Tabletimin son büyük yazılım güncellemesinde böyle optimize bir sürüm verildiği için çok mutluyum. Umarım s23 serisine de bu denli uğraşılmış bir sürüm verilir ilerde.🙂

2 Comments
Phurki
Active Level 4
Tabletler
Bir tab s8 u ve s23 kullanıcısı olarak her dediğinize katılıyorum ui8 in zevkini tablette çıkartıyorum
KaanErsoyS23
Active Level 10
Tabletler
Gerçekten satıp tab s11 almayı düşünüyordum vaz geçtim 😂. Ama s23ten memnun değilim
0 Likes