- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Galaxy tab s7 cizhazımla spotify da müzik dinlerken play butonuna bastığımda önce herşey normal ses çok iyi ancak bşrkaç saniye içinde önce sesde bi kopma oluyor ve o kopmanın ardından ses kaliteside ses seviyeside yerlebir oluyo (abartıyorum ama ses kalitesine önem veren biri için heleki tab s7 gibi ses canavarı taşıyan biri için abartılacak kadar) bu kopma olayı **bleep** oluyor. Müziği durdurup yeniden çalınca düzeliyor ama birkaç saniye sonra yine aynı şekilde sorun tekrar ediyor. Apple music ve youtube music de bu sorunları yaşamıyorum. Ayrıca diğer galaxy telefonumda da sorun yaşamıyorum spotify la ilgili olarak. Bu durum beni çok üzüyor lütfen yardımı dokunacaklar ve basit bilgiler vermekten uzak , konunun ehli kişiler yazsın
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-19-2022 06:56 AM in
Tabletlerspotify kaynaklı sorun anlaşılan hocam uygulama destek alın bazı verileri düzeltmeleri gerekebilir. uygulamanın güncelelmeleerini kaldır yeniden yükle veya uygulamayı yeniden kur bi dene.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-19-2022 12:18 AM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-19-2022 12:34 AM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-19-2022 01:04 AM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-19-2022 06:56 AM in
Tabletlerspotify kaynaklı sorun anlaşılan hocam uygulama destek alın bazı verileri düzeltmeleri gerekebilir. uygulamanın güncelelmeleerini kaldır yeniden yükle veya uygulamayı yeniden kur bi dene.