cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab s6 lite şarjı 100 den 99 sonra hemen 97 oldu niye böyle

(Topic created on: 01-05-2022 01:47 PM)
175 Views
UserEdited 147
Expert Level 1
Options
Tabletler

image

Benim pil böyle hatta geçen 2021 de pil değişimi de oldu neden böyle

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba ANDROİD12KULLANICISI,

Pil tüketimi kullanıma göre değişmektedir. Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Yardım alın > Geri bildirim gönder > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

h target=_blankttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

5 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
Merhaba
Cihazınızın şarjı%100 miktarından 100'de 15 seviyesine düşene kadar kaç saat geçiyor acaba tabletinizin bataryası büyük olduğu için en az 7 saat
Dayanması lazım diye düşünüyorum
Tabletler
Yok tam 12 saat ekran süresi şarj olma süresi 2 saat 45 dakika hızlı şarj da mevcut
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
Cihazınız 2 saat 45 dakika sürede doluyorsa ve%100 den yüzde 0'a kadar cihazınızın şarjı 12 saat boyunca dayanıyorsa Bence cihazını sağlıklı yani sorun yok gibi gözüküyor bence sorun yok
Tabletler
Sağolun saygılar ama gerçekten ama gerçekten saygılar😂😜
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba ANDROİD12KULLANICISI,

Pil tüketimi kullanıma göre değişmektedir. Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Yardım alın > Geri bildirim gönder > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

h target=_blankttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​