Resolved! Solved

Original topic:

Tab s10fe+ mı s9 mu

(Topic created on: 07-18-2025 10:31 PM)
288 Views
smt_445
Active Level 5
Options
Tabletler

Üniversite için kullanacağım birinin ekranı oled birinin lcd ama kullanırken çok fazla etkisi olur mu

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Sizin ihtiyaçlarınıza bağlı. Güçlü tablet arıyorsanız, Tab S10 veya Tab S9 almalısınız. Ama sadece dersler içinse ekranın da büyük olduğunu düşünürsek Tab S10Fe+ uygun olacaktır. Oled ve Lcd panel **bleep** yaratır. Kendi ihtiyaçlarınıza göre belirlemeniz en doğrusu.

View solution in context

Solution
-bekir-
Expert Level 4
Tabletler
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Tab S9 daha uzun ömürlü bir tercih olacaktır 👍

View solution in context

Solution
Tabletler
Güçlü ve yeni dersen s10+ ama yok ben genel kullancam deyip fiyat dersen s9 al geç

View solution in context

Solution
ecemy
Active Level 1
Tabletler
s9fe+ kullanıyorum çok memnunum ben de üniversite amacıyla kullanıyorum

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Sizin ihtiyaçlarınıza bağlı. Güçlü tablet arıyorsanız, Tab S10 veya Tab S9 almalısınız. Ama sadece dersler içinse ekranın da büyük olduğunu düşünürsek Tab S10Fe+ uygun olacaktır. Oled ve Lcd panel **bleep** yaratır. Kendi ihtiyaçlarınıza göre belirlemeniz en doğrusu.
Solution
-bekir-
Expert Level 4
Tabletler
S9
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Tab S9 daha uzun ömürlü bir tercih olacaktır 👍
Solution
Tabletler
Güçlü ve yeni dersen s10+ ama yok ben genel kullancam deyip fiyat dersen s9 al geç
GLX120
Expert Level 5
Tabletler
S10+ değil s10 fe plus ile arada kalmış işlemci olarak s9'dan daha kötü ve fiyat olarak daha ucuz.
Solution
ecemy
Active Level 1
Tabletler
s9fe+ kullanıyorum çok memnunum ben de üniversite amacıyla kullanıyorum
0 Likes
smt_445
Active Level 5
Tabletler
**bleep** **bleep** not alıyo musunuzz kalemin ucu nası gidiyo acaba yıpranma vs var mı
0 Likes
ecemy
Active Level 1
Tabletler
evet en çok samsung notes kullanıyorum, uygulama özelliklerinden de çok memmunum. s-penlerin ucunda minik keçemsi bir parça oluyor başta ama kullandıkça o parça gidiyor ben başta korktum performansı etkiler mi diye ama hiçbir değişiklik yok gayet rahat kullanıyorum. yalnız şunu belirtmeden geçemeyeceğim, gün içinde gerek ders notları olsun gerek online toplantılar olsun tableti gerçekten **bleep** kullanmama rağmen şarjı çok rahat dayanıyor bu da takdir edilesi. ve kamera kalitesi de fena sayılmaz en azından görüntü açmak için yeterli performans 😊
0 Likes
smt_445
Active Level 5
Tabletler
Çok teşekkürlerr okul açılmadan önce eğitim indirimlerinden bakıp seçimimi yapacağım çok yardımcı oldunuzz