Resolved! Solved

Original topic:

Tab s10+

(Topic created on: 06-18-2025 04:03 PM)
524 Views
nexarian
Active Level 3
Options
Tabletler

Tab s10+ kullananlar sizin de ekran cok kkirleniyor mu

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler
Kirleniyor baya evet . **bleep** **bleep** temizliyorum o yuzden . S24 ultradaki durumla ayni durumda kirlenmesi . Internette s24 ultra oleophobic ekran yazarsaniz gorebilirsiniz .

View solution in context

9 Comments
Tabletler
Knk kirleniyo mu derken anlamadım.
0 Likes
Tabletler
Yani şöyle diyeyim insan vücudu sürekli terle yağı da atar az da olsa bu ekran ne olursa olsun kirlenecektir her türlü düzenli olarak temizle gözlük silme mendili alabilirsin.
0 Likes
nexarian
Active Level 3
Tabletler
Temizliyorum bezle tertemiz oluyor on dk sonra acayip parmak izi oluyor
0 Likes
Tabletler
knk sıcak duruyorsan ve çok terliyorsa elin ekranı kullanırken bu normal bir durum sıkıntı yok yani
0 Likes
quattro
Expert Level 4
Tabletler
Koruma camı kullanırsan azalabilir 🙏
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler
Adam ne sormus sen ne diyorsun .
0 Likes
quattro
Expert Level 4
Tabletler

Örtülü anlamda fazla kirlendiğini belirttim. Bu yüzden de uygun bir koruma camı kullanarak sorunu çözmenin mümkün olabileceğini söyledim. 

0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler

adam cihazindaki bir durumdan suphelenmis ve gelip digerlerinde de bu durum var mi diye soruyor, adamin yazdigini iyi oku . Yazman gereken sey " bu modellerde kullanilan panellerden dolayi s24 ultra ve tab s10 serisinde cok kirlenme var , bu normal bir sey " idi. Ama onun yerini sirf yorum yapmis olmak icin yorum yapmayi sectin .

0 Likes
Solution
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler
Kirleniyor baya evet . **bleep** **bleep** temizliyorum o yuzden . S24 ultradaki durumla ayni durumda kirlenmesi . Internette s24 ultra oleophobic ekran yazarsaniz gorebilirsiniz .