Original topic:

Tab s10 ultra rezaleti

(Topic created on: 04-25-2025 01:50 PM)
981 Views
allahdiyenkoful
Active Level 5
Options
Tabletler

Tableti alalı bir aydan fazla oldu ama gerçekten rezalet sorunlar var. Bunlardan ikisini atıyorum (7 güncellemesi gelmeden önce vardı, güncelleme geldi hala düzelmedi).

İlk videoda dokunduğum yerlere bakarsanız olayı anlayacaksınız.

İkinci videoda Google Play'de ekran garip bir şekilde gitgel yapıyor. Aynı uygulama ekranına ikinci kere girdiğimde yapmıyor, sadece ilk girdiğimde yapıyor.

Uygulamalar kesinlikle optimize değil; en üst model tableti kullanmama rağmen bunu yaşıyorum. S26 çıktığında almayı düşünüyordum, ama bu gidişle rakip firmaya yöneleceğim gibi. rezalet bir durum.
18 Comments
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler
insanların çoğu dikkat etmiyor pek . ya da para ile aldıkları ürünü kötülemeye içleri el vermiyor , bir nevi bağ kuruyorlar malları ile . o bağ sebebiyle de kotuleyemiyorlar . bu forumda bile çok var ama şahsen bir telefona 80k verip düz modelini alsaydım ben de hiç bir şekilde kotulemezdim o telefonu 😄
MuhammedA24
Expert Level 5
Tabletler
Hocam bu S10 Ultra rezaletinden çok Googlenin uygulamaları düzgün optimize etmemesinden kaynaklı gibi bence. (İki sorununda Google uygulamalarından çıkmasından dolayı diyorum.)
Tabletler
Bazı oyunlarda da ölçeklendirme sorunu yaşadım sanırım geliştiriciler bu tableti pek takmıyor bence tek sorun onlarda değil samsung un ciddi bir adım atmasını olayı çözmeye çalışmasını isterim.
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Tabletler
Hangi oyunlarda sorun yaşadınız hocam?
0 Likes
Tabletler
Mesela mlbb gibi büyük bir oyunda bazı tuşlar üst üste biniyor indirme ekranı ile para ekranı üst üste biniyor oyun içi indirmeleri kontrol etmek işkence oluyor veya modlar ile çanta sekmesi birbirlerinin üzerinde1745581951617.jpg1745581951652.jpg
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Tabletler
İlginç. Samsungun bu soruna bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Mlbb geliştiricileriyle iletişime geçerseniz sonraki güncellemelerde düzelebilir belki.
0 Likes
Actixel
Expert Level 1
Tabletler
Tab S10 Ultra kullanıyorum. 2. Videodaki Google Play sorunu bende de var. Ancak 1. Videodaki YouTube sorununa hiç rastlamadım.
0 Likes
rcparda
Active Level 8
Tabletler
Bu sorunlar samsungdan değil googledan kaynaklanıyor. Uygulamalarında sorunlar var. Cihaz ile alakalı değil.
0 Likes
Tabletler
Sonuç olarak optimizasyon sorunları var mesela çinli firmayı neden kabul etmiyoruz? Optimizasyon sorunları var google uygulamalarını düzgün kullanamıyorlar samsungda da optimizasyon sorunları var samsung un el atması lazım ama bir şey yapıyorlar gibi durmuyor benim yaptığım cihazlarda böyle sorunlar olsa firmalar ile görüşürüm çözmeye çalışırım.
0 Likes