Original topic:

Tab s10 ultra rezaleti

(Topic created on: 04-25-2025 01:50 PM)
1021 Views
allahdiyenkoful
Active Level 5
Options
Tabletler

Tableti alalı bir aydan fazla oldu ama gerçekten rezalet sorunlar var. Bunlardan ikisini atıyorum (7 güncellemesi gelmeden önce vardı, güncelleme geldi hala düzelmedi).

İlk videoda dokunduğum yerlere bakarsanız olayı anlayacaksınız.

İkinci videoda Google Play'de ekran garip bir şekilde gitgel yapıyor. Aynı uygulama ekranına ikinci kere girdiğimde yapmıyor, sadece ilk girdiğimde yapıyor.

Uygulamalar kesinlikle optimize değil; en üst model tableti kullanmama rağmen bunu yaşıyorum. S26 çıktığında almayı düşünüyordum, ama bu gidişle rakip firmaya yöneleceğim gibi. rezalet bir durum.
18 Comments
Tabletler
**bleep** 10 saniyelik video yükledik işlenmesi 20 dakika sürüyor
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler
videonuz sunan yükleniyor ama muhtemelen yaşadığınız şey play Store'de bir uygulamaya tıklayınca açılan sayfada ekranın 2-3 kez gidip gelmesi . bu sorun Samsung değil Google kaynaklı , play storenin güncellemelerini kaldırırsanız sorun çözülüyor ama play store kendini tekrar son sürüme güncellediginde sorun tekrar oluşuyor. diğer sorunu şu an göremiyorum cunku video yükleniyor.
Tabletler
YouTube'a girdiğimde videoya like bile atamıyorum, yorumlara basmak istediğimde ya bir şey olmuyor ya da video duruyor, 10 sn ileri geri sarıyor. Bunun gibi garip optimizasyon sorunları var; bunlara gerçekten bir şeyler yapılması lazım. Yorumlar kısmına girdiğimde ise aşşağı yukarı düzgün şekilde kaydıramıyorum bazı oyunlarda ölçeklendirme sorunu var sanırım bazı şeyler üst üste binebiliyor.
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler
kesinlikle katılıyorum . Google o kadar tekel oldu ki hatalarını düzeltmeye bile çalışmıyor . bak sana yemin ediyorum o attığın YouTube sorunu 1-2 aydan uzun süredir var ve gerçekten sinir krizi gecirtiyor . bazen benim kalemim mi sorunlu diye düşünüyorum (ama bu mantığa göre parmağım da sorunlu sjsjsjsjsj ) çünkü video oynaticisini tasidigim zaman bile bozuk çalışıyor . ya abi laptopda nasıl bozuk çalışabilirsin bana onu açıkla , tarayıcı üzerinde bile bozuk çalışmayı başarıyor YouTube (laptobum da iyi bir laptop bak ona rağmen)
Tabletler
Evet gerçekten çok kötü olmaya başladı düzelir dedim takmadım ama artık bıktırmaya başladı.
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler
videolar şu an geldi . ikinci sorun için cevap yazdım zaten . ilk sorun ise muhtemelen youtubeden kaynaklı çünkü bazen telefonumda da yaşıyorum . ayrıca YouTube revanced kullanmama rağmen (revanced sürümleri geriden takip ediyor ) bu sorunu hem telefonumda hem tabletimde yaşıyorum . boşuna demiyoruz Google android'in gerçekten düşmanı ve belasi diye :)
ama içiniz rahat olsun cihaz ve samsung kaynaklı sorunlar değil bunlar .
Tabletler
Rakip firmada böyle sorunlar yok ama ben belkide en iyi android tableti almama rağmen bunları yaşıyorum android hanesine çok büyük bir eksi.
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler
applede çok daha başka sorunlar var . mesela ben iPhone 13 pro kullandım bir süre ve hesap girmeye çalışırken birden bire klavye gidiyordu ve tekrar gekmiyordu . arkadaşım şu anda 16 pro kullaniyor ve sorduğumda aynı sorunun hala devam ettiğini söylüyor
Tabletler
Garipmiş, çevremdekilerden şimdiye kadar takılma veya bug olduğuna dair bir şey duymadım tabi olabilir.