Original topic:

Tab s10+ tab s10 ultra takası

(Topic created on: 03-01-2026 11:06 AM)
193 Views
berikow
Active Level 3
Options
Tabletler

Merhabalar 2 aylık 256 gb tab s10+ım var. 34 bine almıştım bu cihazı verip üstüne 4 bin ödeyip 2.el 512gb tab s10 ultra ile takaslayacağım. Alacağım cihaz neredeyse kullanılmamış ve hayli temiz pil döngüsü 20 civarında ancak kasım 2024te alınmış ve 16 aylık bir cihaz. Sizce aradaki farka ve takasa değer mi?

Ekran büyütmek istiyorum
11 Comments
Mutsafa
Active Level 6
Tabletler
256 dan 512 farkı ve ekran farkı bayaa fârk ediyor ama ihtiyaçlarınıza göre alabilirsiniz. 😊
berikow
Active Level 3
Tabletler
Adli yargı sınavına hazırlanırken multi tasking olarak hem kaynak taraması yapabileceğim hem video izleyebileceğim bir cihaz arıyorum. Aynı zamanda film ve oyun senaryoları içinde kullanacağım hocam o yüzden cazip geliyor ancak 8 ay kalan garanti süresi sorun yaratır mı? Alırken nelerine bakmam gerekir içinin açılıp açılmadığı garantinin devam edip etmediğini nasıl anlayabilirim
Siz tavsiye eder misiniz bu cihazı
0 Likes
Mutsafa
Active Level 6
Tabletler
Tabikide, Cihazı alırken bir samsung accounta bağlayıp members ı açın, Destek bölümünde bir yerde cihazı test edebilirsiniz. Garanti pek **bleep** etmez bence. Multitaskingde çok daha iyi olabilir ekran boyutu için.
0 Likes
Mutsafa
Active Level 6
Tabletler
Destekte tablet tanılamasına basarak
0 Likes
Mutsafa
Active Level 6
Tabletler
Arkada yazan S/N yu samsung garanti doğrulama sitesine yazarsanız görebilirsiniz
0 Likes
berikow
Active Level 3
Tabletler
Tamamdır hocam şimdi bahsettiğiniz adımları kendi cihazım üzerinde denedim. Cihazı alacağım vakit testlerini gerçekleştireceğim. Çok teşekkür ederim 🙏
0 Likes
Mutsafa
Active Level 6
Tabletler
Rica ederim ne demek😊
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Tabletler
Eğer cihaz gerçekten dediğiniz gibi temizse, sıkıntılı bir durum yoksa iyi bir seçim olabilir
berikow
Active Level 3
Tabletler
Cerrah aileden bir cihaz hocam yoğunluk sebebiyle fazla kullanılmamış ama 2 aylık cihazımı vermek nasıl olur bilemedim aradaki garanti süresine değer bir takas olur mu sizce
0 Likes