Original topic:

Tab s10+ ısınma sorunu ve hızlı şarj tüketimi

(Topic created on: 09-02-2025 12:09 PM)
602 Views
barmenxx
Active Level 6
Options
Tabletler

Arkadaşlar 4 gün önce tab s10+ aldım. Kutusunu açtım. Sadece YouTube da 1-2 saat video kalitesi nasıl diye bakayım dedim. Tabletin çerçevelerinden ısınma oluştu. Şarjı da %25-30 azaldı. Bu normal mi? Cihaz en üst model. Ekstra herhangi bir işlem uygulamadım. Tekrar kutusuna koydum. Bunu yaşayan var mı? Geri iade etmeli miyim zamanla düzelir mi

23 Comments
GLX120
Expert Level 5
Tabletler
Yeni cihazlarda bataryanın optimize olması 1-2 haftayı bulur, ısınma için söyleyebileceğim birşey yok yine yeni olduğu için olabilir, çerceveden ziyade kameranın yan tarafı ısınır genelde.
barmenxx
Active Level 6
Tabletler
Çerçeveden kısmım o tarafı işte. Kameraya yakın kenarı ısınıyor. Diğer Çerçeve kenarlarında sıkıntı yok
GLX120
Expert Level 5
Tabletler
İşlemci orda olduğu için sorun yok normal.
barmenxx
Active Level 6
Tabletler
Ama bu normal mi? Sıcaklığı tutarken elimde ve avucumda hissediyorum. Üstelik bu tablet en üst segment kullandığı işlemci de iyi. Anlamadım. Telefonum da s25 serisi onda böyle bir ısınma sorunu yok
GLX120
Expert Level 5
Tabletler
Belki yeni olduğundandır bi %100 şarj edip 1 saat boyunca şarjdan çekmeyin sonra tableti yeniden başlatıp kullanmaya başlayın yüksek ihtimal düzelir.
0 Likes
ahmetw0
Active Level 5
Tabletler
Hangi adaptörle şarj ettin cihazı
0 Likes
barmenxx
Active Level 6
Tabletler
Cihaz geldiğinde şarjı %52 idi. Ekstra şarj dolumu yapmadım
0 Likes
ahmetw0
Active Level 5
Tabletler
Ha ilk sarj mı bu normal la o benim de ilk geldiğinde oyleydı zamanla duzelıyo merak etme
ahmetw0
Active Level 5
Tabletler
Ayrıca pil kısmına gelirsen orda pil sağlığı var oraya bakabılırsın
0 Likes