Original topic:

Tab S9

(Topic created on: 05-12-2025 09:35 PM)
429 Views
illetyuss
Beginner Level 5
Options
Tabletler

Merhabalar. Birkaç gün oldu Tab S9 aldım ve hemen ekran koruyucu ile kapadım. Ancak genel olarak görüntü ve Spen performansını beğenmedim. Ekranın çizilmesinden endişeliyim yoksa çıkarıp atacağım. Sorum şu ki orjinal kendi S peni bu tabletin ekranını çizer mi ? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini anlatırsa sevinirim.

5 Comments
lw1zy
Active Level 6
Tabletler
S pen gibi orijinal kalemler, ekranı çizmeyip güzelce akıcı bir kullanım sunmak için üretilmiştir. Çizik ve benzeri konular söz konusu olamaz.
MuhammedA24
Expert Level 5
Tabletler
Ekrana zarar vermez.
GLX120
Expert Level 4
Tabletler
Yani çok bastırıp güç uygulayarak kullanmadığınız sürece çizilmez, o şekilde kullansanız bile abartılı bir çizme olmaz daha çok kılcal ve belli olmayan çizilmeler olur zaten ucu orjinalse yumuşak bir yapıda olduğu için ona göre tasarlanmış sorun olmaz yani ben tab s7 fe kullanıyorum 2 yıldır ekran koruyucusu yok kapaklı kılıf olduğu için gerek duymadım hiç çizilme olmadı şimdiye kadar s pen yapısı olarak sizinkiyle birebir aynı.🙏
eym095
Active Level 4
Tabletler
Spen yeni olduğu zamanlar çizmez. Fakat eskiyince ucu sertleşiyor o zaman çizebilir. Ayrıca sadece spen değil günlük hayatta da çok dikkatli olmanız gerekecek. Bence onternetten kaliteli bir marka ekran koruyucu alıp o gelene kadar şu anki ile idare etmeniz en mantıklı seçenek gibi görünüyor.
Tabletler
S pen ekranı çizmez fakat s pen' in ucu yumuşak yapıda, bazen bir zemine konulduğunda, o zemindeki katı toz partikülü s pen'in ucuna yapışabilir. Tab s9fe tabletimin ekran koruyucusunu bu şekilde çizdim şaşırdım bi baktım ucunda sert toz partikülü var. İyiki koruması varmış ekranın dedim