cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab S9 mu S9 Fe mi

(Topic created on: 02-02-2025 07:09 PM)
203 Views
gorkemns
Active Level 2
Options
Tabletler

Merhaba herkese. Ben günlük kullanım not alma ve iş hayatında aktif olarak kullanabilmek için bir noktada laptopun da yerini tutabilecek bir tablet almaya düşüncesindeyim. Tab S9, Tab S9 FE arasında çok kalıp sonra Tab S9 almaya hem daha güçlü işlemcisi hem de çok daha kaliteli ekranı olduğu için yöneldim. Fiyat farkının iki kata yakın olması biraz kafamı karıştırıyor sizce bu fiyat farkı sunduğu avantajlar açısından makul mü? Bir de uzun süreli kullanımda güncelleme desteği vb. konularda kafam biraz karışık. S10 un baz modelini 7 sene güncelleme desteği için beklemek ya da s10FE için beklemek mantıklı mı? Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
s24fe
Expert Level 1
Tabletler
S10 baz model çıkmayacak

S10FE 10.9 inç olacak A56 işlemcili olur yüksek ihtimalle.

10.9 inçte en güçlü S9 şu anda en mantıklısı o

View solution in context

Solution
FK-46
Active Level 6
Tabletler
Ben bugün s9 aldım. Tasarımı olsum ekranı olsun. Çok iyi. Özellikle tercih etme sebebim. 120hz yenileme hızı, amoled ekran ve sd8gen2 işlemci. Pişman olmam diye düşünüyorum. Fiyat farkı var ama bence değer.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Öncelikle herhangi bir yeni çıkacak modeli Beklemeye gerek yok. Işlemciyi zorlamayacaksanız s9fe size yeterli olacaktır yani not alma ile isterseniz sosyal medyaya girme ile orta derecede Eğer oyun oynarsanız da kasma donma olmaz. Işlemciyi zorlayacağım derseniz de s9 tercih edilebilir. S9fe kullanıyorum ekran konusunda çok kaliteli sizi tatmin eder diye düşünüyorum.

View solution in context

12 Comments
Alickk
Active Level 4
Tabletler
Biri Fe Serisi Tabiikide Arada Dağlar Kadar **bleep** Var
gorkemns
Active Level 2
Tabletler
Tab S10un baz modelini beklemek sizce ne kadar mantıklı plus ya da ultra almak istemiyorum ekranları fazla büyük bence
Alickk
Active Level 4
Tabletler
S10'un Baz Modeli Gelmez
gorkemns
Active Level 2
Tabletler
Teşekkür ederim 🙏
s24fe
Expert Level 1
Tabletler
Makul.Ben ders,not alma,içerim tüketimi için kullanıyorum gayet yeterli.

Arada laptop yeri alacak kadar güç arayışınız varsa S9 veya S10+ alın....
Bir arkadaşım S10 Ultra aldı performansı güzel ama hiç kolay kullanılmıyor.
gorkemns
Active Level 2
Tabletler
S10 baz modelini beklemek de bi seçenek bence ama plus ya da ultra almak istemiyorum boyutlardan dolayı... S9 en mantıklı seçenek gibi şu an
Solution
s24fe
Expert Level 1
Tabletler
S10 baz model çıkmayacak

S10FE 10.9 inç olacak A56 işlemcili olur yüksek ihtimalle.

10.9 inçte en güçlü S9 şu anda en mantıklısı o
gorkemns
Active Level 2
Tabletler
Aaa baz çıkmayacağını bilmiyordum çok teşekkür ederim 🙏
s24fe
Expert Level 1
Tabletler
Rica ederim😊