cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab S9 Ultra Alınır Mı?

(Topic created on: 08-21-2024 05:39 PM)
476 Views
0serName
Expert Level 1
Options
Tabletler

Merhaba ben bunu kendim için değil yeğenim için soruyorum. Kendisi diş hekimliği kazanmış ve tablet alacak. Eğitim indirimi+takas ile S9 Ultra almayı düşünüyor. Bir diğer seçenek de M2 iPad Air. Air 128 GB S9 Ultra 512 GB. Şimdi Samsung forumuna bunu sormamın sebebi aslında kullanıcılardan bilgi almak. Not almak, slayt açmak/oluşturmak vb. işlerde nasıl? Kalem kullanımı, batarya performansı gibi şeyler nasıl. Air'in gördüğüm kadarıyla M2 gibi bir canavr ve daha iyi uygulamaları gibi farkları var. Daha iyi uygulamalar ne ben bilmiyorum. Şimdi ana kullanım amacı not alma, video izleme, slayt açma/oluşturmak olacak. Sizce ne yapsın? Cevap veren herkese teşekkür ederim şimdiden. 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tabletler
Bence bekle 🙂 yani brkleyebilirsen (bu ekonomide ) tabi s10u bırakırsak çok güzel bir cihaz 😀

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Tab S9 Ultra Almak Daha Mantıklı Olacaktır İşlemcisi S9 Ultranında Canavar Gibi Yeterli Olacaktır 8 gen 2

View solution in context

Solution
Şokella
Active Level 6
Tabletler
İpad kullanıcılarının düne kadar reklamlı hesap makinesi kullandığını düşünürsek temkinli olmak lazım. Birde Apple pencil kullanmadım ama samsungun s pen konusunda çok daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum topluluğunda genel fikri samsung s pen işlevlerinin daha iyi olduğu yönündeydi

View solution in context

16 Comments
Solution
Tabletler
Bence bekle 🙂 yani brkleyebilirsen (bu ekonomide ) tabi s10u bırakırsak çok güzel bir cihaz 😀
0serName
Expert Level 1
Tabletler
Neyi bekleyeyim. S10'u mu? Eğitim indiriminin de süresi var sanırım. O yüzden hızlı karar vermek lazım.
Tabletler
Hayır yok eğitim indiriminin süresi🙂 ama 25bin tl iyi bir fiyat yani 😁1724251479880_1724251479867_0.jpg
0serName
Expert Level 1
Tabletler
Evet saat verecek galiba 23 bine düşüyor. Bence çok iyi fiyat
Tabletler
Acil ise kesinlikle alınır 😀
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Tab S9 Ultra Almak Daha Mantıklı Olacaktır İşlemcisi S9 Ultranında Canavar Gibi Yeterli Olacaktır 8 gen 2
0serName
Expert Level 1
Tabletler
Tablette hep ipad daha iyi deniliyor ama bilemedim. Appleın indirimi galiba bugün bitiyor
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Yeni Modelleri Daha İyi Tab S9 Ultra İşlemci Performansı Hariç Daha İyi
0serName
Expert Level 1
Tabletler
S24 kullanıyor ayrıca. Ekosistem falan umrunda değil ama. Apple pencil daha iyi deniliyor ama bilemedim