- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Yeşil rengini aldım ve 2 haftadır kullanıyorum. Tablet kozmetik olarak çok şık. Kameraları çok kullanmıyorum ama ön kamera arka kameraya göre hem daha fazla geniş açı hem de daha iyi çözünürlük sağlıyor. Güzel ışıkta gayet iyi kısaca. Kalemi ne çok yoğun ne de çok az kullandığımı söyleyemem normal kullanımda ucunda ciddi bir yıpranma yaşatmadı. Performans olarak, Tab A8'den geçtiğim için çok büyük **bleep** hissettirdi. Minecraft 14 chunk ayarlarında 70 fps, 10 chunk ayarlarında ise sabit 90 fps veriyor. Oyun odaklı almadım zaten tek oynadığım oyun minecraft. Parmak izine gelecek olursak gerçekten çok hızlı tepki veriyor, A34'teki parmak iziyle karşılaştırınca arada büyük **bleep** var ama A34 optik olduğu için bu farkın olması normal. Ekran TFT olabilir ama renkleri A34'teki amoled ekrana benziyor, A8 kullanırken çok renk farkı oluyordu o da TFT olmasına rağmen. Şarjına gelecek olursak, 25w adaptör aldım 1 saat 50 dakika gibi bir sürede dolum yapabiliyor. Günlük kullanımda A8 ile aralarında pek bir **bleep** yok ekran süreleri hemen hemen aynı. Tablet ele alındığında kesinlikle premium hissiyatı veriyor. Hoparlörler 2 tane olmasına rağmen A8'den bir tık daha yüksek ses verebiliyor (A8'de 4 hoparlör vardı). Ancak ses kalitesine gelecek olursak ciddi bir kalite farkı var. Telefondan bluetooth klavye mouse uygulaması indirip A8'de çok akıcı bir şekilde kullanıyordum ama bu tablette aynı şeyi yapınca imleç kasarak ilerliyor ve ne yapsam düzeltemedim. Sorularınız varsa sorabilirsiniz okuduğunuz için teşekkür ederim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in