Resolved! Solved

Original topic:

Tab S9 FE Şarj Etme hk.

(Topic created on: 10-11-2024 10:06 PM)
396 Views
thatS25
Expert Level 4
Options
Tabletler

Hepinize iyi forumlar arkadaşlar;

Geçtiğimiz günlerde Tab S9 FE cihazımı S20FE kutusundan çıkan orijinal 15W adaptör ile şarj ederken adaptörün aşırı ısındığını farkettim.Aynı adaptör ile S20FE şarj olurken buz gibi.

Pil kapasitesi boyutu adaptörü etkiler mi?
Tableti şarj ederken adaptörü veya tablete bir zarar vermemesi için güçlü bir adaptör mü almalıyım?
25W orijinal Samsung başlık ile Tablet şarj edenler memnun mu?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tabletler
Merhaba cihaza veya adaptöre zarar vermez ancak s9 fe yi 45w ile şarj etmenizi öneririm . Daha düşük akimla daha fazla şarj etme işlemi yaptığı için ısındığını düşünüyorum

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
S9fe Tabletimi ben de telefonumun kutusundan çıkan 15 wattlık s20fenin şarjı ile şarj ediyorum tableti ısınma seviyesi bende de oluyor kaç derece net bilmiyorum ama eğer Eller Sen mesela bu sıcakmış denilecek kadar ısınıyor şarj başlığı tableti doldururken. Aynı şarjı ile telefonun da doldururken başlığı yine ısınıyor ama tableti doldururken başlık daha çok ısınıyor gibime geldi benimkilerde de

View solution in context

2 Comments
Solution
Tabletler
Merhaba cihaza veya adaptöre zarar vermez ancak s9 fe yi 45w ile şarj etmenizi öneririm . Daha düşük akimla daha fazla şarj etme işlemi yaptığı için ısındığını düşünüyorum
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
S9fe Tabletimi ben de telefonumun kutusundan çıkan 15 wattlık s20fenin şarjı ile şarj ediyorum tableti ısınma seviyesi bende de oluyor kaç derece net bilmiyorum ama eğer Eller Sen mesela bu sıcakmış denilecek kadar ısınıyor şarj başlığı tableti doldururken. Aynı şarjı ile telefonun da doldururken başlığı yine ısınıyor ama tableti doldururken başlık daha çok ısınıyor gibime geldi benimkilerde de