Original topic:

Tab S8 Güncelleme ?

(Topic created on: 01-19-2024 12:11 PM)
1475 Views
EbbisHere
Active Level 5
Options
Tabletler
Selam herkese normalde güncelleme ne zaman ne zaman diye darlayanlardan hoşlanmam ama tab s8 için normalde 12 Aralık - 12 ocak olan güncelleme tarihi ilk 20 ocağa ertelenmişti. Burda bir sorun yok ama guncelmiyize baktığım zaman 20 ocak en son gün görünüyor.

Güncellemeye normalde açıklanan tarihe 1 gün kaldı ama hala herhangi bir güncelleme yok en son guvenlik güncellemesi de dahil aldığı güncelleme 1 ekim 2023'te aldı ve kaç ay geçti üzerinden. 

Bu güncelleme politikası tab s8 gibi geçen yılın en güçlü tableti olarak lanse edilen bir tablete nasıl verilemiyor ? Bugün içinde güncelleme gelir mi?
8 Comments
aquila_md
Active Level 4
Tabletler
Ben de bekliyorum aynı şekilde. Bu gece gelir diye tahmin ediyorum. A54 telefonuma gece 12'de gelmişti güncelleme.
0 Likes
pembepanzer
Active Level 5
Tabletler
Ben de tab s8 kullanıyorum ve güncelleme beklemiyorum artık bir daha da samsung asla almam huawei ve ipad'lere yönelin aynı fiyata çok daha verim alırsınız
aquila_md
Active Level 4
Tabletler
Aynı fiyata ipad'lerden daha fazla verim alacağımı düşünmüyorum. Fiyatlar Samsung'a kıyasla baya yüksek. Huawei tarafında ise Google olmaması çok büyük sıkıntı bence.
pembepanzer
Active Level 5
Tabletler
10 bin liralık ipad 9'um 16 bin liralık tab s8 den cok daha iyi çalışıyor knk
0 Likes
aquila_md
Active Level 4
Tabletler
Çalışma açısından nasıl sorunlarla karşılaştın Tab S8'de?
0 Likes
EbbisHere
Active Level 5
Tabletler
Açıkçası bende katılıyorum tab s8 benim kullanım işlevim açısından gayet iyi ama şarjı beklediğim kadar uzun gitmiyor (tablette devasa bataryalar olduğundan şarjı daha az gider beklentim vardı ama yoğun kullanımda 2 gün max çıkarır yoksa kötü degil) ayrıca ben termux ssh vpn gibi özellikleri custom kullanıyorum bundan androide ihtiyacım var, dex modu da cidden verimli 2 monitör desteklemese de, ama güncelleme konusunda cidden sınıfta kalıyor, Güncelleme ve destek rezalet ama işlevsellik fiyatına göre iyi
Alpointernet
Expert Level 2
Tabletler
Eğer geleceği varsa büyük ihtimalle akşam saatlerinde gelir bana böyle gelmişti.
0 Likes
EbbisHere
Active Level 5
Tabletler
An itibari ile 20 şubata kadar gene otelediler...
0 Likes